Atatürk'ü çekemeyen içimizdeki hainler!

Atatürk'ü çekemeyen içimizdeki hainler!

19 Mayıs 2016, 21:26
Atatürk'ü çekemeyen içimizdeki hainler!
Tülin Yılmazoğlu
Türkiye'nin yıllardan beridir gelişmemesinin tek nedeni vardır oda içimizdeki dost görünen düşmanlardır. Bu düşman başta Pkk terörist grubu olmak üzere, fettullahçılar, süleymancılar ve benzeri paralel yapılanmalardır. Ülkesinde para kazanıp dışarıya taşıyan ikiyüzlüler, para aklayan şarlatanlar, sıfırlayanlar...

Bu liste say say bitmez a dostlar. Hainlik listesi burada say say bitmez. Doğuş'un yeni şarkısı ''Hain'' i dinlerken nedense birden bire bunlar aklıma geldi. İnsanlar zaten hain... Amann diyor yani salla dünya kimin umurunda. Öyle olmamalı tabiki de, ülkemizin gelişmesi için bu ikiyüzlüleri, hainleri içimizden temizlememiz gerekir. milli mücadele bunu gerektirir. Türkçülük bunu gerektirir.


 Açılım'ınız batsın!

Yıllarca bize açılım da açılım diye bir organizasyon uydurdular. Bu organizasyonun adı pkk'nın şehirlere kadar inip daha çok güçlenmesi adına yapılmıştı. Bu da Akp hükümetinde başladı ve şuanda terör şehirlerde ise bunun birebir sorumlusu Akp hükümeti ve destekçileridir. Açılım dediler, şimdi açılımın ne demek olduğunu net şekilde görüyoruz. Derinlere inmek istiyorum ancak artık derinlere kadar halkımız görmeye, gözünü açmaya başladı. Onun için fazla söze gerek yok; açılımınız batsın.

Türk'üm, Doğruyum, Çalışkanım!

Yine açılım ayağıyla okul kitaplarından Atatürk'ün resmini kaldırma saygısızlığı yaptılar. Yetmedi, ''TÜRK'ÜM'' demek birilerinin zoruna gittiği içindir ki; andımızı kaldırdılar. O da yetmedi Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltılmışı T.C'yi bile heryerden silmeye çalıştılar. Aynen; Akp çalışıyor. Ancak kime çalışıyor?

Pkk'yı destekleyen Kürtler!

Büyük bir kesim olmasa da Pkk teröristlerini destekleyen bir kesim kalleş yani hain Kürt de var. O patlamada ölen köylülerin de Pkk'ya karşı gelirken havaya uçtuklarına ben inanmıyorum. Aklı başında olan bir kişi asla pkk'nın peşinden gitmez. Sözde o köylüler Pkk'yı kovalarken havaya uçmuşlar. Eğer öyle ise Allah rahmet eylesin. Ancak bu ülkenin polis numarasını, askerin numarasını o köylüler bilmiyorlar mı? Bir telefonla askere haber gönderemezler miydi. Çok kolay yapabilirlerdi. Eğer bu ölen kişiler düşündüğüm gibi pkkya yardım ediyorken patladılarsa Allah onları cehennemin en baş köşesine göndersin. Bedduaysa beddua. Bu saatten sonra devletin açıklamalarını da samimi bulmuyorum açıkçası...

19 Mayıs; Anıtkabir'e Gitmeyin!

19 Mayıs'ta ne yapılır? Başta Ata'nın kabri ziyaret edilir. Tüm yurtta bayram havasıyla kutlamalar düzenlenir, ATATÜRK posterleri birilerinin gözüne sokulur! Devletimiz ne açıklıyor, istihbarat almışlar, İşid veya başka şarlatanlar Ankara'da bomba patlatabilirmiş.

Aldığınız istihbaratınız batsın. Ulan istibarat alıyorsanız, önlemini de alın. Siz TÜRKİYE CUMHURİYETİ'siniz!
Nerde sivil polisiniz, askeriniz? Biz boşuna mı bu devlete o kadar vergi veriyoruz da sesimizi çıkarmıyoruz. Nerede bizim paralarımızla maaş alan emniyet güçleri? 

Devlet, vatandaşını koruyamayacaksa ne için devlettir.

Yine de cesur ve Atatürk'ü seven vatandaşlarımızın Anıtkabir'e akın etmesinden dulayı kutluyorum. Yine birilerinin suratı 19 Mayıs'ta düştü.

Ne mutlu TÜRKÜM DİYENE!



Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com