Adana'da terör örgütü üyesi olanlara eşzamanlı opersayon


Adana'da terör örgütü üyesi olanlara eşzamanlı opersayon

Adana'da terör örgütü üyesi olanlara eşzamanlı opersayon
31 Ocak 2017 Salı 17:50 tarihinde paylaşıldı.

Adana'da terör örgütü üyelerine bir darbe daha yapıldı. Adana'da Pkk terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. Adana merkezli olarak Fetö/Pdy'ye yönelik düzenlenen d,ğer bir operasyonda ise 20 öğretmen gözaltına alındı.

 Terör örgütü Pkk'ya yönelik olarak Adana'da yapılan operasyonlar sonucu 13 kişi gözaltına alındı.

Adana Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından terör örgütü Pkk üyesi olduğu belirlenen çok sayıda kişiyi adreslerinde eş zamanlı operasyon yaparak gözaltına aldı. Operasyonda özel harekat timleri de yer alırken adreslere baskın yapan ekipler, 13 kişiyi gözaltına almayı başardı. Yakalanan 13 şüpheli sağlık kontrollerinden sonra sorguları alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

DAEŞ OPERSAYONU: 7 KİŞİ YAKALANDI

Adana'da bu sefer terör örgütü Daeş'e yönelik olarak Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından çok sayıda kişinin adresine baskın yapıldı. Özel Harekat timlerinin de desteklediği opoerasyon sonucunda 7 şüpheli gözaltına alındı. Daeş üyesi oldukları tespit edilen şüpheliler sağlık kontrollerinden sonras sorgulanmak için Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.


ADANA MERKEZLİ FETÖ/PDY OPERASYONU

Adana merkezli olarak 10 ilde Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda "Bylock'u kullandığı tespit edilen 20 öğretmen sorgulanmak için gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fetö/Pdy soruşturması "Bylock" proğramını kullandığı iddia edilen öğretmenler için Adana merkezli olarak İstanbul, Konya, İzmir, Nevşehir, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyon neticesinde aralarında kadınların da bulunduğu 20 öğretmen gözaltına alındı.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com