Beratcan'ın katili herşeyi itiraf etti


Beratcan'ın katili herşeyi itiraf etti

Beratcan'ın katili herşeyi itiraf etti
28 Mart 2016 Pazartesi 21:10 tarihinde paylaşıldı.

Kaybolduktan 15 gün sora öldürülmüş şekilde bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın şüphelisi aranan servis şoförü, İstanbul'da yakalandı. Servis şoförü, Beratcan'ı niye öldürdüğünü itiraf etti.

 Öldürülmüş olarak bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın ilk şüphelisi aranan servis şoförü, polis ekiplerinin dikkatli uğraşı sonucu yakalandı. Katil zanlısı cinayeti itiraf etti. Beratcan'ın annesi ile 6 yıldır ilişki yaşadıklarını söyledi.

İstanbul  Kartal'da kayıbından 15 gün sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü yakalandı. Edinilen bilgiye göre, olaya ilişkin aranan servis şoförü E.K'nın yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin son dönemde sık görüştüğü kişileri belirleyerek, teknik takibe alındı.

DAHA ÖNCE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi arayan bazı duyarlı vatandaşlar da E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini polise bildirdi. Çalışmalarını Gaziosmanpaşa'da yoğunlaştıran polis ekipleri, E.K'nın kız arkadaşının evinin bu ilçede olduğunu anladı. Polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

CİNAYET İTİRAFI

Şüpheki E.K., ifadesinde cinayeti nasıl ve neden işlediğini itiraf etti. E.K., Beratcan'ın annesiyle ilişki yaşadığını da iddia etti. Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği söyledi. Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğu da öne sürüldü. Zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.

''İLİŞKİYİ KİMSEYE SÖYLEMESİN DİYE''

Katil zanlısı, Beratcan'ın annesiyle yaşadığı ilişkiyi öğrenmesi üzerine öldürdüğünü söyledi.
"Yolcuları bıraktıktan sonra Tuzla'ya yola çıktım. Beratcan'ı stepnenin üzerine yatırdım. Nefes alamadığı için bilinci kayboldu. Bacakları hareket ediyordu. Yaklaşık 15 dakika suda boğdum, ardından cesedini aynı yere bırakıp kaçtım.''

"ANNESİ DE CİNAYETİ BİLİYORDU"

Beratcan'ın annesiyle 6 yıldır ilişki yaşıyorduk. Beratcan, bizi birlikte olurken görmüş. 'Babama söyleyeceğim' diyerek Türkan'a söylemiş. Daha sonra annesine şantaj yaparak bir takım isteklerde bulunmuş. Taleplerinin sonu gelmeyince, Türkan bana, 'Artık yaşantımı değiştirmek istiyorum. Onu öldür' diyerek yardım istedi." dedi.

ANNESİ: AYRILDIĞIM İÇİN YAPTI

Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük ise, "Benim Ersin'le 6 yıldır ilişkim vardı. Kocam bundan şüpheleniyordu. Ama asla çocuklarımın haberi olmadı. Ben Ersin'le konuştum, onunla ayrılmak istedim. Olay günü saat 10 civarında artık ilişkinin bittiğini kendisine açıkladım. Bana intikam alacağını söyledi. Sanırım, ayrıldığım için benden intikam almak için bunu yaptı. Zaten evladımı alarak bana büyük bir acı yaşattı" dedi.

2 AYRI KİŞİYLE DAHA İLİŞKİSİ VARDI

Öte yandan Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'ün Habertürk'ün haberine göre; 2 ayrı kişiyle daha ilişki yaşadığı tespit edildi.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİLER

Beratcan'ın katil zanlısı Ersin K. ve annesi Türkan, sorgulamadan sonra savcılık sorgusu için Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildiler.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com