Esenyurt'ta polise silahlı saldırı yapıldı


Esenyurt'ta polise silahlı saldırı yapıldı

Esenyurt'ta polise silahlı saldırı yapıldı
21 Ocak 2017 Cumartesi 12:15 tarihinde paylaşıldı.

İstanbul'un Esenyurt İlçesi'de polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı İlk belirlemelere göre ölen yada yaralanan olmazken, terörist olay yerinde silah, el bombası ve çantasını da bırakarak uzaklaştı. Polis aracının camları ateş sonucunda parçalandı.

  Esenyurt'ta kimliği belirsiz kişiler tarafından polis aracına uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken saldırgan nolay yerinde el bombası, silah ve çantasını bırakıp kaçtı.

Alınan bilgilere göre Esenyurt'ta polis aracına yönelik saldırı düzenlendi. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, polis ekipleri kaçan şahsa yönelik operasyon başlattı.

Devriye görevi sırasında polis aracına kimliği belirsiz bir şahıs tarafından uzun namlulu bir silahla ateş açıldı. Polisler anında karşılık verdi. Olay sonrasında ölen yada yaralanan olmazken saldırgan ise kaçarak uzaklaştı. Polis otosunun camları ateş sonucunda parçalandı.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişiyi bulmak için geniş çaplı operasyon başlatırken, polis helikopteri de zanlının biran önce yakalanması için yapılan çalışmalara destek verdi. Esenyurt ve civarında polis ekiplerinin opersayonu devam ettiği bildirildi.

esenyurt saldırısı



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com