Evden çıkan kadınlar teröriste ödül olarak yollanmış


Evden çıkan kadınlar teröriste ödül olarak yollanmış

Evden çıkan kadınlar teröriste ödül olarak yollanmış
19 Ocak 2017 Perşembe 12:23 tarihinde paylaşıldı.

Esenyurt'ta gizlendiği evde 2 kadınla beraber yakalanan Reina saldırısını yapan teröriste kadınların ödül olarak örgütten yollandığı belirlendi.

  1 Ocak gecesinde Ortaköy'deki Reina'ya saldırı düzenleyen ve 39 kişinin canına kıyan Daeş'li teröristin yakalanmasından sonra da gerçekler ortaya çıkmaya başladı.

Esenyurt'taki gizlendiği evde yakalanan teröriste 16 Ocak gecesinde yapılan operasyon soncuunda yanında bulunan Iraklı erkek terör örgütü üyesi ve Senegalli Dina A., Somali'li Aysha M. ve Mısır uyruklu olan Tene Trare isimli kadınlar da gözaltına alınmıştı.

KADINLAR ÖDÜL OLARAK YOLLANMIŞ

Alınan bilgilere göre Daeş'e katılmak için Türkiye'ye gelen ve hücre evlerinde hapsedilen kadınların yılbaşında Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'a ödül olarak örgüt tarafından gönderildiği belirlendi.

Saldırgan Masharipov'un karısı katilin Mısırlı bir kadınla birlikte gelerek çocuğunu almasına çok sinirlendiği için gizli bilgileri polise anlattı. Ayrıca Masharipov'un eşi katilin yakalanmasında da aracılık etti.






Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com