Eylem hazırlığı yapan 15 terörist yakalandı


Eylem hazırlığı yapan 15 terörist yakalandı

Eylem hazırlığı yapan 15 terörist yakalandı
17 Ocak 2017 Salı 22:12 tarihinde paylaşıldı.

İstanbul Polisi yine başarılı bir operasyona imza attı. Terörle Mücadele Şube Ekiplerinin başarılı operasyonları sonucunda Pkk'lı olduğu tespit edilen 15 kişi eş zamanlı operasyonlar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

  Alınan bilgilere göre İstanbul Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından kırsal alandan gelen Pkk'lı terör örgütü üyelerini İstanbul'da eylem hazırlığı planı olduğu istihbaratı gelmesi sonucunda operasyon yapıldı.

Operasyonlar neticesinde kimlikleri tespit edilen şüphelilere yönelik olarak teknik ve fiziki takip gerçekleştirildi. Gerçekleşen takipler sonucunda İstanbul'un Kartal, Fatih, Gaziosmanpaşa, Bahçelievler, Sultanbeyli, Esenyurt ve Başakşehir'de tespit edilen adreslere eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Özel harekat ekipleri de operasyona destek vererek 15 şüphelş yakalanıp gözaltına alındı. Baskındaki adreslerde ise çok sayıda terör örgütüne ait dökümanlarla beraber dijital veriler ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, yapılan sağlık kontröllerinden sonra emniyette sorguları yapılırken, adreslerdeki aramalar sonucunda ele geçirilen dijital veriler ise incelenmek için ilgili yerlere gönderildi. Yapılan incelemeler neticesinde PKK'lı teröristlerin kamu kurumlarında önceden keşif gezisi yaptıkları da tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam ediliyor.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com