Eyleme müdahale eden Komiser Yardımcısı'na molotof


Eyleme müdahale eden Komiser Yardımcısı'na molotof

Eyleme müdahale eden Komiser Yardımcısı'na molotof
28 Mart 2016 Pazartesi 23:56 tarihinde paylaşıldı.

Komşu Adana'da terör örgütü Pkk yanlılarının yaptığı gösterilerde polis ekiplerine fırlattıkları mototoflardan biri komiser yardımcısına geldi. Komiser yardımcısı Ş.T. yüzünden yaralandı.

 Terör örgütü Pkk yanlıları tarafından Adana'da izinsiz yapılan gösterilerde Polis ekiplerine atılan molotof kokteylerinden biri komiser yardımcısına denk gelmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İZİNSİZ GÖSTERİ DÜZENLEDİLER

Olay, saat 22.00 civarında Adana'ya bağlı Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde oldu. Akşam saatlerinde mahallede toplanan PKK yandaşları, yolu çöp bidonlarıyla kapatarak korsan gösteri düzenledi.

MOLOTOF POLİS ARACINA DENK GELDİ

Polisin dağılın uyarılarına aldırış etmeyen grup, molotof koktelyi, el yapımı patlayıcı, pompalı av tüfeği, taş ve havai fişeklerle saldırdı. Polis, TOMA ve zırhlı araçlarla göstericileri müdahale ettiği sırada bir göstericinin attığı motolof kokteyli arka kapısı yarı açık zırhlı araca isabet etti.

KOMİSER YARDIMCISINA MOLOTOF GELDİ

Molotof kokteylinin bir kısmı araca denk gelirken, bir kısmı ise aracın içindeki komiser yardımcısı Ş.T.'nin yüzüne isabet etti. Yüzü bir anda alev alan polise ilk müdahale yanındaki silah arkadaşları tarafından yapıldı.

BÖLGEDEN ACİLEN GÖNDERİLDİ

İlk müdahaleleri yapılan komiser yardımcısı Ş.T., zırhlı bir araçla eylem yerinden gönderilerek, Adana Havaalanı'nın yakınındaki Bomba İmha Şube Müdürlüğü'nün önüne getirildi.

POLİSTEN MÜDAHALE GELDİ

Olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve polis gönderildi. Tazyikli su ve biber gazıyla dağıtılan terör yanlıları, ara sokaklara kaçarak dağılırken, yaralı polis ise ambulans ile Adana Numune Seyhan Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

"HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR"

Hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Adana Valisi Mustafa Büyük ile Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, hastaneye gelerek yaralı Ş.T.'nin durumu hakkında bilgi aldı.

Hastane çıkışı açıklama yapan Vali Büyük, "Tedavi altına alındı. 2'inci derece yanık mevcut, hayati tehlikesi yok. Tabi ki eylemlerle mücadele sırasında meydana gelen durumlardan birisi. Ümit ediyoruz; hem toplumumuzda huzur, hem de yeni bir kaza, şansızlık yaşamayız. Komiser muavinimize acil şifalar diliyoruz" dedi.




Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com