İsrail Uyardı: ''Türkiye'yi boşaltın''


İsrail Uyardı: ''Türkiye'yi boşaltın''

İsrail Uyardı: ''Türkiye'yi boşaltın''
28 Mart 2016 Pazartesi 13:16 tarihinde paylaşıldı.

19 Mart'taki Taksim'deki bombalı saldırıdan sonra yeni saldırı ihtimaline dikkat çekmek isteyen İsrail, Türkiye'deki vatandaşlarına en kısa sürede ülkeden ayrılmalarını istedi.

Terör örgütü İşid tarafından Taksim'deki canlı bomba saldırısının ardından İsrail, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarına uyarıda bulunarak yeni saldırılara dikkat çekti. Vatandaşlarından Türkiye'den ayrılmalarını istedi.

TEHDİT YÜKSELDİ, İHTİMALLERE DİKKAT EDİN

Taksim'de canlı bombalı saldırının ardından meydana gelen saldırıda üç İsrail vatandaşı ve bir İran'lı turist ölmüştü.

Reuters'ta yer alan habere göre; İsrail tarafından yapılan bildiride, İŞİD veya diğer terörist grupların Türkiye'deki turistik bölgelere saldırabileceğine dair "yüksek somut tehdit" olarak adlandırdığı seviye 2'ye çıktı. Bu alarma ilişkin bir detay verilmedi.

EN KISA SÜREDE BOŞALTIN

Açıklamada, Türkiye'de olan İsrail vatandaşlarının ülkeyi en kısa sürede terketmeleri, Türkiye'ye gidecek vatandaşlarına ise geri vazgeçmelerini bildirdi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com