İzmirde cinayet Yeğenini öldürdü ve intihar etti


İzmirde cinayet Yeğenini öldürdü ve intihar etti

İzmirde cinayet Yeğenini öldürdü ve intihar etti
25 Ocak 2017 Çarşamba 20:26 tarihinde paylaşıldı.

İzmir'de akılalmaz bir cinayet yaşandı. Yeğeniyle birlikte daire kiralayan Turan Sert yeğenini dairenin içinde öldürdükten sonra intihar etti.

2005 yılında cinayetten cezaevine giren Turan Sert yaklaşık olarak 5 ay önce tahliye edildi. Sert, Adnan Menderes Havaalanı'ndaki bir kafede çalışan öz yeğeni Şeyma Soyuipek'le birlikte dün sabah saatlerinde Egekent Semti'nde bir daire kiraladı. Akşam saatlerinde de daireye kira kontratlarını imzalatmak için giden ev sahibi evin ziline basmasına rağmen kapı açılmadı. Bunun üzerine yedek anahtarla kapıyı açmaya çalıştı ancak yine başarılı olamadı. Kapıyı açamayan ev sahibi polise haber verdi. Çilingir gelmesi üzerine eve giren polis ekipleri dairenin salonunda Şeyma Soyuipek ile birlikte amcası Turan Sert'in cansız bedenleriyle karşılaştı.

ÖLDÜRDÜ VE İNTİHAR ETTİ


Evde yapılan incelemeler sonucunda Turan Sert'in, genç kızı tabancasıyla vurduğu daha sonra da silahla başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi. Acı haberi duyan aile yakınları sinir krizine girdi. Sert ve yeğeninin cansız bedenleri otopsi kontolleri için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.


OLAY ARAŞTIRILIYOR

Yeğenini öldürdükten sonra intihar eden Sert'in niye ev kiraladığı ve amca yeğen arasında ne yaşandığı henüz tespit edilmedi. Diğer yandan Şeyma Soyuipek'in babasının bir süre önce Sert olan soyismini değiştirdiği belirlendi. Soruşturma başlatan polis ekipleri Sert ve genç kızın yakınlarının ifadelerini alacak.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com