Terör saldırısında yaralanan Asya bebek iyileşiyor


Terör saldırısında yaralanan Asya bebek iyileşiyor

Terör saldırısında yaralanan Asya bebek iyileşiyor
28 Mart 2016 Pazartesi 20:30 tarihinde paylaşıldı.

İstanbul'un göbeği olarak nitelendirilen ve terör örgütü İşid tarafından yapılann bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi altına alınan Asya bebek konuşmaya başladı. Asya'nın ilk sözleri ise Anne oldu.

 
Ailesiyle beraber Adana'dan İstanbul'a tatil için geldikleri 19 Mart'taki İstiklal Caddesi'nde meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan 2 buçuk yaşındaki Asya Başaran'ın sağlık durumuyla ilgili sevindirici bilgiler geldi. Asya bebek, ağır olarak yaralandığı saldırının ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım servisinde devam ediliyor. Asya bebek, Geçirdiği beyin ameliyatının ardından geçtiğimiz perşembe günü uyandırılmıştı.

YAVAŞ YAVAŞ REFLEKS VERİYOR

Asya'nın 'dışarıya' karşı yavaş yavaş refleks vermeye başladığı bildirildi. Uyandırıldıktan sonra konuşan  Asya'nın ilk sözleri ise 'anne' oldu.  Asya'nın genel sağlık durumunun da iyiye gittiği açıklandı.

ANNE VE BABANIN TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Asya'nın yaralanan annesi Çilem Başaran'ın da tedavisine aynı hastanenin Genel Cerrahi Servisi'nde, babasının ise Turgay Başaran'ın tedavisine de Taksim  Acıbadem Hastanesi'nde devam ettiği bildirildi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com