2 aydır kayıp olan Mersin'li genç bulunamadı


2 aydır kayıp olan Mersin'li genç bulunamadı

2 aydır kayıp olan Mersin'li genç bulunamadı
07 Aralık 2016 Çarşamba 13:00 tarihinde paylaşıldı.

Mersin'de ailesini arayarak çalışmak için Samsun'a gittiğini söyleyen genç geçen 55 günün ardından haber alınamadı.

 Mersin'de yaylada bulunan ailesine telefon üzerinden ulaşarak "iş için Samsun'a gittiğini söyledikten sonrasında yaklaşık 2 aydır haber alınamadığı belirtildi.

Oğlunu her yerde arayan çaresiz baba Arif Kara ise "Her gün konuştuğumuz çocuğumuzdan 55 gündür haber  alamadık. Başına bir şey gelmesinden end,işe ediyoruz. İçimiz çok fena yanıyor ve eve gidesim bile gelmiyor. Çünkü herkes benden haber bekliyor. Bu bekleyiş çok ise zor. Oğlumun bulunmasını talep ediyorum" dedi.

Yanpar Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki Mustafa Kara, 55 gün önce annesini telefonla aradıktan sonra ortalıktan kayboldu. Telefonda annesine "Samsun'a çalışmaya gidiyorum" dedikten sonrasında evden ayrıldı. Telefon konuşmasından sonra Mustafa'dan tek bir haber alınamadı. Aile çocukları için emniyete giderek kayıp başvurusunda bulunduğunu belirtti.

Baba Arif Kara, "Oğum böyle birşeyi daha önce yapmazdı. Bize nerede olursa olsun belirtirdi. Fakat oğlum çok iyi niyetlidir, saf ve temiz bir çocuktur. O yüzden oğlumu kolaylıkla kandırabileceklerini düşünüyorum. Çünkü benim oğlum biz yaylada olduğumuz sürelerde her gün annesiyle telefonda görüşürdü. Bir gün bile aksatmaz, sesini her gün sık sık duyardık. Kötü düşünmek istemiyoruz fakat aklımıza kötü şeyler de geliyor. Birisi zorla biryerlere götürmüş olabilir. Yoksa bize hergün ulaşan çocuktan 55 gündür elbet bir haber gelirdi. Başına bir iş gelmese bile birisinden mutlaka telefon bulup, bize ulaşırdı ve iyiyim derdi" şeklinde konuştu.



Eve bile güçlükle gittiğini belirten baba Kara, "55 gündür içimiz kan ağlıyor. Eve her gittiğim sırada ailem benim gözlerimin içine bakıp bir cevap bekliyor, ağzından çıkacak kelimeleri dinliyorlar. Ben ise eve gittiğimde bir türlü mutlu haberi ulaştıramamanın üzüntüsünü ayrıca çekiyorum. Böyle bir sonuç olmadan beklemek gerçekten çok zoruma gidiyor. Oğlumun nerede olduğunu ve ne yaşadığını bilemiyoruz. Artık yaşadığından bile endişe eder olduk. Arkadaşlarına aldanıp evi de terk etmiş olabilir. Buradan oğluma sesleniyorum, eğer yaşıyorsan senden bir haber bekliyoruz. İyi durumdaysan bize ulaş, ben buradayım de biz de artık rahata kavuşalım. Yetkililere seslenip yardım istiyorum. Ne olur oğlumu bulun artık" diye konuştu.

Baba Kara, ayrıca oğlunu görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini de istedi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com