Ahmet Parlak bilinmeyenleri anlattı


Ahmet Parlak bilinmeyenleri anlattı

Ahmet Parlak bilinmeyenleri anlattı
10 Mart 2016 Perşembe 11:47 tarihinde paylaşıldı.

İsyan şarkısını söylemesiyle tüm Türkiye'yi sallayan Mersin'li işletmeci Ahmet Parlak, konuk olduğu programda kendisi için hazırlanan Halil Sezai düetini şaşkınlıkla izledi.

 
 'O Ses  Türkiye' yarışmasında Athena Gökhan'ın videosunu canlı yayında izletmesinin ardından bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Mersin'li işletmeci Ahmet Parlak, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu.

ŞAŞIRTAN SÜRPRİZ

Videosunun yayınlanmasının ardından şöhret basamaklarını hızla tırmanan ve önümüzdeki günlerde bir konser vermeye hazırlanan Ahmet Parlak, 'Renkli Sayfalar' ekibinin kendisi için hazırladığı sürpriz karşısında kısa süreli şaşkınlık geçirdi.

HEYECANLI HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Halil Sezai ve kendisinin seslendirdiği 'İsyan' şarkısı için hazırlanan düeti izleyen Parlak'ın heyecanlı hali dikkatlerden kaçmadı.

Yaşadıklarını anlattı

- İstanbul'u gezmeye gelmiştim. 20-25 kişi aynı anda aradı, 'çabuk televiyoznu aç' dediler. Koştur koştur televizyon aradık dükkanlarda.  

- 1 hafta sonra 'O Ses Türkiye'den aradılar. 'Davetli olarak gelir misiniz' dediler. Gökhan Abi sayesinde başladı her şey. Tanışmayı çok isterdim zaten, nasip de oldu.

Ahmet Parlak ’İsyan’ dedi, internetin fenomeni oldu
Ahmet Parlak ’İsyan’ dedi, internetin fenomeni oldu
- Yetenek Sizsiniz ekibi mekanımıza geldi. Hepsini ağırladık. Hep birlikte 'isyan' söyledik.

- O Ses'e çıktığım an diz kapaklarım titredi. Kalp atışım boğazımdaydı.



- Ebru Gündeş bana doğru yürümeye başladığını gördüğüm an, arkamı döndüm. Heyecanlandım. Saçmalamayayım diye uğraştım.

- Hiç ünlü olayım, şöhret olayım. Halil Sezai'yi bulayım diye bir düşüncem olmadı. Ben çocukluğumdan beri ticaretle uğraşıyorum. O yüzden müzikal anlamda hiç bir şey düşünmedim.

 -  Çok eskiden İsmail YK dinlerdim. 'Seviyorum Seni Yar' şarkısını dinliyordum. Bir de 'Neredesin' vardı...

- Şarkı söylemeyi çok seviyorum. 'Biraz daha iyisini yapabilirim' cesareti geldi. İnsanlar sana destek verince hissettiğin duygu çok daha mükemmel.

- Çok heyecanlanıyorum. Reklam için dakika sayıyorum. 15 Mart'ta o kadar seyircinin önüne nasıl çıkacağım şu an düşünmüyorum.  



-  Bir kadın çıkıp 'Ahmet' diye bağırsa kalbim durmaz. Kendime idol seçtiğim biri çıkarsa karşıma o zaman heyecanlanırım.

- Anne-babam başımda olduğu için işleri boşlama durumum olmuyor. Ben burayı açınca babam kendi  yerini kiraya verip, benim yanıma geldi.

- Kebapçılık bizim baba mesleğimiz.

- Bende ego yok, olmaz da. Restoranda bir masadan gidip küllük lır, dökerim. Gocunmam. Bu benim ekmeğim. Müşteri bir şey istiyor, gidip arkamı dönüp işimi yapıyorum. Şalgama buz isteyen çıkıyor. Bir insana hizmet etmek gocunulacak bir şey yok. 

 HÜRRİYET



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com