Başkan Hamit Tuna'dan İnsan Hakları Günü mesajı


Başkan Hamit Tuna'dan İnsan Hakları Günü mesajı

Başkan Hamit Tuna'dan İnsan Hakları Günü mesajı
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:11 tarihinde paylaşıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, dünyada barış ve kardeşliğin üst düzeye çıkmasını dileyerek İnsan Hakları Günü'nü kutladı.

 Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi Başkanı Hamit Tuna, dünyada barış ve kardeşliğin en üst düzeye çıkmasını dileyerek, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nü mesaj yayınlayarak kutladı.

Başkan Tuna, İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, 10 Aralık 1948 tarihinde Birleşmiş Milletler tarafından "İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi"nin kabul edilmesi ile birlikte yılda bir kez Dünya İnsan Hakları Günü'nün kutlandığını söyledi. ,Hamit Tuna, kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin tanınması gerektiğinin insan haklarına olan korunması ve geliştirilmesi ile mümkün olabileceğini dile getirdi.

Dünyada barış ve kardeşliğin en üst düzeye çıkmasını dileyen Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ve ferdin mutluluğu için değil, toplumun mutluluk oranı prensibiyle hareket ettiklerini belirtti. Başkan Tuna, "Irk, din, dil cinsiyet, sınıf ve statü ayrımı olmaksızın tüm insanlarımız eşittir. Toplum olarak, gelecek nesillerimize savaştan uzak barış ile kardeşlik içerisinde bir dünyayı bırakmak için hareket etmeliyiz. Her insanda bulunan önem ve değeri sonuna kadar yaşayabileceği barış dolu bir dünya dileğimle Dünya İnsan Hakları Gününü kutlayıp, halkımıza ve tüm insanlığa saygıyla ve huzurlu günlerle getirmesini diliyorum" dedi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com