Burhanettin Başkan artık muhtarlarla ''göz göze'' olacak


Burhanettin Başkan artık muhtarlarla ''göz göze'' olacak

Burhanettin Başkan artık muhtarlarla ''göz göze'' olacak
20 Ocak 2017 Cuma 19:57 tarihinde paylaşıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ''Göz Göze Proğramı" kapsamında Burhanettin Kocamaz, mahalle muhtarlarıyla video konferansta canlı görüşerek muhtarların sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyor.

 Mersin Büyükşehir Belediye'si tarafından hayata geçirilen ''Göz Göze'' proğramı kapsamında mahalle muhtarları ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kurulan video konferansla canlı görüşme gerçekleştiriyor.

Mersin'de 805 mahallede hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi mahalle muhtarlarının isteklerini vakit geçirmeden yanıtlayabilmek üzere ''Göz Göze''yi hayata geçirmeyi başardı.
Proğramla birlikte randevu talebi oluşturan muhtarlar, belediyeye gitmesine gerek olmadan Belediye Başkanı Kocamaz ile canlı olarak görüntülü bir görüşme gerçekleştirebiliyor. Böylelikle muhtarlar hızlı bir şekilde taleplerini başkana iletebiliyorlar. 

BAŞKANLA BİREBİR CANLI KONFERANS

İlk video konferans görüşmesine Bozyazı Koordinasyon Şube Müdürlüğü Aydıncık Hizmet Binası'ya bağlantı kurulduktan sonra ilçedeki muhtarlar ile gerçekleştirildi. Muhtarlarla Kocamaz'ın görüşmesi sırasıdna ilgili daire başkanlarıyla beraber MESKİ yetkilileri de aynı sistemle muhtarların talepleri doğrultusunda hareket etti.

Video konferans teknolojisiyle muhtarlar ile görüşme yapan Burhanettin Kocamaz yaptıkları proğramın sorunları hızlı bir şekilde çözmek için büyük kolaylık sağlayacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi olarak geniş bir bölgeye hizmet götürdüklerini kaydeden Kocamaz, "Büyükşehir Belediyesi çok geniş bir bölgeye hizmet verme gayretindedir. Tabi ki yılların vermiş olduğu ihmaller var ve eksiklerimiz de çok. Hem kaynak bakımından hem de zamana ihtiyaç duyuluyor. Her şeye rağmen Büyükşehir Belediyesi tüm Mersin'e hizmet götürmeye çalışmaktadır. Muhtarların istek ve önerilerini çözmet bizim görevimizdir" dedi.

Burhanettin Kocamaz'la Göz Göze Proğramı kapsamında görüşme yapan Aydıncıl İlçesi mahalle muhtarları bu proğramın belediyeyle iletişimde büyük bir kolaylık getireceğini belirtti.

Mersin Haberleri için Mersindehaber.com



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com