Büşra'yı eski sevgilisi bıçaklayıp öldürdü


Büşra'yı eski sevgilisi bıçaklayıp öldürdü

Büşra'yı eski sevgilisi bıçaklayıp öldürdü
08 Şubat 2017 Çarşamba 12:40 tarihinde paylaşıldı.

Silifke'de kiraladığı evde yalnız yaşayan genç kadını eski sevgilisi tartışma üzerine bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle çok kan kaybeden Büşra Uzun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  Mersin'in Silifke İlçesi'nde kiraladığı evde yalnız yaşayan Büşra Uzun (24), gece saatlerinde eski sevgilisi Hakan Y. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgilere göre, Silifke'nin Taşucu Kum Mahallesi 390 sokakta bulunan apartmanda yaşayan Büşra Uzun, 1 yıl önce kiraladığı evde yalnız yaşamaya başladı. Büşra, eski erkek arkadaşı Hakan Y.'den ayrılarak Gatih Silve ile sevgili oldu. Eski sevgilisinin tehditlerine maruz kalan genç kadın, dün gece saatlerinde evine döndüğü sırada Hakan Y. ile karşılaştı. Hakan Y. Büşra ile konuşmak ve evine girmek istedi. Bunun üzerine tartışma yaşandı ve Hakan Y. üzerinde bulunan bıçakla genç kadına saldırdı karnından ve sırtından bıçakladı.

BIÇAK DARBESİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Bir anda kanlar içinde kalan Büşra, erkek arkadaşı Fatih Silve'yi arayıp olayı anlattı. Çığlıklar üzerine yardıma koşan komşular da sağlık ekiplerine haber verdi. Aldığı bıçak darbeleriyle çok kan kaybeden Büşra Uzun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hakan Y. de cinayet bıçağıyla intihar girişiminde bulundu. Ağır şekilde yaralanan Hakan Y. götürüldüğü Silifke Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com