Kocamaz: ''Mersin'de Fetö'ye yer verilmez''


Kocamaz: ''Mersin'de Fetö'ye yer verilmez''

Kocamaz: ''Mersin'de Fetö'ye yer verilmez''
03 Ağustos 2016 Çarşamba 22:00 tarihinde paylaşıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz fetö soruşturmalarıyla ilgili net açıklama yaptı. Kocamaz '' Şunu herkes bilmelidir ki, Mersin'de Fetö ya da başka bir örgüte asla yer verilmez'' dedi.

 FETÖ soruşturmasında dün sabah saatlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik operasyonda, aralarında başkan yardımcısı, genel sekreter, özel kalem müdürü ve bazı daire başkanlarının bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Bunun üzerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin'deki Fetö soruşturması kapsamında bir takım açıklamalarda bulundu. Kocamaz '' Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Fetö ve başka bir örgüte asla yer verilmez'' dedi.

Kocamaz, sosyal medya hesabı üzerinden, dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen Fetö soruşturması kapsamında açıklamalarda bulundu. Dün sabah saatlerinde belediye çalışanları Fettullahçı Terör Örgütüyle ilişkişi olduğu iddiasıyla sorgulanmak için gözaltında tutulduğunu belirten Kocamaz '' Gerçek olan sorgu neticesinde aydınlığa kavuşacaktır. Şunu herkes bilmelidir ki, Büyükşehir Belediyesi'nde Fetö ve başka terör örgütlerine asla yer verilmeyecektir. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ülkemize, milletimize ve devletimize karşı olan hangi terör örgütü olursa olsun bizleri karşısında bulacaktır. Dolayısıyla belediyemizde bu tür olumsuzlukları bekleyen kişilere fırsat verilmeyecektir. '' dedi.

''GÖREVİMİN BAŞINDAYIM''

Dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon sırasında toplantı için Ankara'da bulunmasını da fırsata çeviren bazı çevreler olduğunu ve bu olayı çarpıtarak basına servis edildiğini belirten Kocamaz ''İnşallah bugün saat dört'te görevimde olacağım. Çukurovada yer alan Mhp'li belediyelerin Ankara buluşması için Mersin'de olmayışımı da fırsata çeviren bazı kişiler, kafa karışıklığına sebep olmuşlardır. Yalancının mumu da yatsıya kadar yanar. Bu vesile ile tüm hemşehrilerime de en güzel selam ve saygılarımı iletiyorum'' dedi.
Öte yandan, Mersin’deki ülkücüler ile sosyal medyada örgütlenen bazı vatandaşların saat 16.00’da Büyükşehir Belediye Binası önünde toplanarak Kocamaz’da destek verecekleri de belirtildi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com