Mersin'de kapkaç yapan hırsızı duyarlı vatandaşlar yakaladı


Mersin'de kapkaç yapan hırsızı duyarlı vatandaşlar yakaladı

Mersin'de kapkaç yapan hırsızı duyarlı vatandaşlar yakaladı
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:16 tarihinde paylaşıldı.

Mersin'de genç kızın çantasını kapkaç yoluyla çalmaya çalışan ve çantasını çalmak istediği kişiyi yerde sürükleyerek yaralanmasına sebep olan kapkaççıyı vatandaşlar yakalayarak polise teslim etti.

  Mersin'in Toroslar ilçesi Alsancak Mahallesi'ndeki ara sokakta yaya olarak yoluna devam eden 22 yaşındaki üniversite öğrencisi E.G.'nin arkasından yaklaşan Uğur C. adlı şahıs genç kızın çantasını kapkaç yöntemiyle çalmak istedi.

ÇEVREDEKİ DUYARLI VATANDAŞLAR YETİŞTİ

Çantasını kaptırmamak için elinden geleni yapmaya çalışan genç kızı bir süre yerde sürükleyen şahıs, çaldığı çanta ile birlikte fazla uzaklaşamadan çevredeki duyarlı vatandaşlar tarafından yakalandı ve polise teslim edildi. Hafif yaralanan genç kız ise Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Polise teslim edildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan Uğur C., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine yollandı.

mersin toroslar kapkaç



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com