Mersin'de minibüs devrildi: 2 ölü, 5 yaralı


Mersin'de minibüs devrildi: 2 ölü, 5 yaralı

Mersin'de minibüs devrildi: 2 ölü, 5 yaralı
18 Kasım 2016 Cuma 22:41 tarihinde paylaşıldı.

Toroslar İlçesi'nde seyir halindeki minibüs yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonucunda minibüste bulunan 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.,

 Toroslar Belediyesi sınırları içerisinde meydana gelen kazada yolcu minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucunda 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gözne ve Ayvagediği mahalleleri arasında sefer yapan 33 M 0665 plakalı Ecevit Yılmaz yönetimindeki yolcu minibüsü iddialara göre minibüsün viraja çok hızlı girmesi sonucunda Evrenli mevkisinde yaklaşık 100 metrelik uçuruma devrildi.

Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ekipleri ve Afad sevk edildi. Sağlık görevlileri minibüste bulunan 2 kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Minibüste bulunan 5 kişi ise çağrılan vinç yardımıyla kurtarıldı.

Mersin kaza, mersin toroslar minibüs kazası

Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılar, amlulanslarla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Güvenlik güçleri, minibüste bulunan yolcuların kurtarılması sonucunda minibüste bulunan başka yolcuların araçtan savrulma ihtimaline karşı da uçurumda arama çalışmalarını sürdürdü.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com