Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 6 kişi tutuklandı


Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 6 kişi tutuklandı

Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 6 kişi tutuklandı
16 Ocak 2017 Pazartesi 12:38 tarihinde paylaşıldı.

Mersin Polisi başarılı operasyonlara devem ediyor. Düzenlenen 3 ayrı operasyonda 191 kg esrar ele geçirilirken, uyuşturucu madde temini ve satışını gerçekleştiren 6 kişi tutuklandı.

 Mersin Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. Düzenlenen 3 operasyonda 191 kilo 640 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtilirken operasyonlar sonucunda 6 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre doğu illerinden Mersin'e uyuşturucu taşıyıp satan ve gençleri zehirleyen kişilere yönelik olarak operasyonlar devem ediyor. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 7 Ocak'tan beri düzenlenen 3 ayrı operasyonlar sonucunda 191 kg 640 gram esrar ele geçirildi. Yapılan operasyonlar sonucunda 6 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Emniyette ifadaleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine yollandı.

Diğer yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, il genelinde kaçak sigara satışı yapanlarla birlikte, kaçak içki imaletı yapan ve satışını gerçekleştiren kişilere yönelik operasyonlarına devam ediyor. 9 Ocak'tan bu yana yapılan 4 ayrı operasonla 9 bin 799 paket kaçak sigara ve 92 şişe sahte kaçak içki ele geçirildiği belirtildi. Yapılan operasyonlar sonucunda 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltınan alınan 6 kişinin 5'i emniyette ifadeleri alındıktan sonras serbest bırakıldı. Bir kişi de adliyeye sevk edildi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com