Mersin Adliyesinde intihar girişimi önlendi


Mersin Adliyesinde intihar girişimi önlendi

Mersin Adliyesinde intihar girişimi önlendi
20 Ocak 2017 Cuma 19:38 tarihinde paylaşıldı.

İntiharlarla anılan Mersin Adliyesi'nde yine skandal bir olay yaşandı. Sevgilisinden ayrılan bir genç intihar etmek için Mersin Adliye Binası 11. katına çıktı. İntihar girişiminde bulunan 26 yaşındaki Volkan A.'yı nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ikna etti.

 Mersin'de Adliye Binasında yine intihar girişiminde bulunuldu. Bir süre önce cezaevinden çıkan Volkan A.(26) sevgilisi tarafından terk edildiği için Adliye'nin 11. katında intihar teşebbüsünde bulundu. Polis, itfaiye ekipleri ve adliye personeli Volkan A.'yı engellemek için seferber olurken, yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonunda Volkan A.'yı yanına gelen nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ikna etti. Kız arkadaşının terk etmesi üzerine bunalım yaşadığını belirten genç, sağlık kontrolü yapılması için hastaneye götürüldü.

SEVGİLİSİ TERK ETTİ DİYE

Sevgilisinin kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdiğini belirten Volkan A. , bu yüzden intihar etmek istediğini belirtti. Çevrede toplanan meraklı vatandaşlar ise intihar girişimini seyrederken, bazıları ise olayı videoya kaydederek ilginç görüntülere imza attılar. 2 ay öncesinde cezaevinden çıkan 26 Yaşındaki Volkan A., Mersin Adliyesi'nin son katındaki balkondan intihar girişiminde bulundu.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Çevredeki duyarlı vatandaşlar tarafından emniyet güçlerine haber verilmesi üzerine adliye polisi alarma geçti. Kısa zamanda olay yerine gelen uzman polisler, ambulans ve itfaiye görevleri için yönlendirildi. 1 saat sonucunda ikna edilen Volkan A. hastaneye götürülerek kontrol altına alındı.

mersin adliye intihar



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com