Mezitli'ye yeni koruluk açılışı


Mezitli'ye yeni koruluk açılışı

Mezitli'ye yeni koruluk açılışı
27 Mart 2016 Pazar 11:01 tarihinde paylaşıldı.

Mezitli Belediyesi ile Akdeniz Lions Kulübü tarafından beraber gerçekleştirilen koruluk açılışı, Akdeniz Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Neşet Tarhan, bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 Mezitli Belediyesi ile Akdeniz Lions Kulübü'nün beraber yürüttüğü koruluk açılışı, Akdeniz Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Açılışta, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Akdeniz Lions Kulübü Başkanı Fatma Kozacıoğlu ve Kulüp üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar vardı.

YENİ BİR YEŞİL ALAN KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Açılışta konuşma yapan Akdeniz Lions Kulübü Başkanı Fatma Kozacıoğlu, Mezitli'nin daha yeşil bir kent olması için yapılan bu tür çalışmaları her zaman desteklemek gerektiğini konuşmasında belirtti. Kozacıoğlu: "Böylesine bir güzelliği Mezitlimize kazandırdığımız için mutluyuz. Bu çevrede yaşayanların bizlere teşekkür etmesi ayrı bir mutluluk. Bu güzelliği Mersin için hayal eden ve hayata geçirmek için emek veren, Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a, bu projede bize her türlü desteği sağlayan, Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine, Kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi.

11 ADET DAHA KORULUK YAPACAĞIZ

Neşet Tarhan

Başkan Tarhan kente kazandırdıkları yeşil alan sayısının her gün artması için çalışmalarına devam ettiklerini konuşmasında vurguladı. Başkan Tarhan: "Bugün Mezitli'de 20. koruluğu yapıyoruz. 11 adet daha yapacağız. Bunun için bekleyen sivil toplum kuruluşlarımız var, birlikte koruluk yapacağımız. Belediye başkanlarının kimlik ve kişilikleri yaptığı işlerle orantılı oluyor. Kimi imar işleriyle ilgilenirken, kimi inşaat işlerinin belediyecilikte önemli olduğunu düşünür. Ben ise kentimizin yeşil alanlarının sayısının artmasıyla ilgileniyorum. Bu koruluklar, bir anlamda 'Jacaranda Kardeşliği' oluyor. Kentimizin nefes aldığı alanlar oluyor. Akdeniz Lions Kulübüne bu anlamda teşekkür ediyorum. Bütün sivil toplum kuruluşlarının artık bir arada çalışma yapması gerekiyor. Biz de bu çalışmalara, bize verilen sorumluluk çerçevesinde katkı sağlayacağız. " 

KENTLERİMİZİN YEŞİL ALANLARA İHTİYACI VAR

Hüseyin Çamak ise konuşmasında kentin yeşil alanlarının, kentin temiz havasını da sağladığını unutmamak gerektiğini hatırlattı. Çamak: "Lions Kulübü halk arasında biraz da yanlış tanıtılmıştır. Gördüğünüz gibi bu kulüpler hizmet kulübüdür. Başkanımız güzel bir sahayı ağaçlandırmaya ayırmış ve Akdeniz Lions Kulübüyle gayet başarılı bir çalışma yapmışlar. Başkanımızı kutluyorum. Başkanımız belediye başkanı olduğu gün, benim için rahatladı. Onunla çalışmalarımızda görüyoruz ki Mezitli çok şanslı. Başkanımızın Mezitli'ye çok şeyler kazandıracağına inanıyorum. Mersinin dışına çıkıp tepeden baktığımızda Mersinin ne kadar beton içinde kaldığını görüyoruz. Temiz bir hava solumamız için muhakkak yeşil alanların alabildiğine artması gerekiyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum." diye konuştu.




Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com