Seyit Özananar Kimdir?

Seyit Özananar Kimdir?

30 Eylül 2015, 23:17
Seyit Özananar Kimdir?

1962 Gaziantep doğumludur. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümünden mezun oldu. İş yaşamına tekstil fabrikasında müdür olarak başladı. Daha sonra Çukurova Holding bünyesinde bölge temsilciliği ve daha sonra da İlmak İaç Fabrikasında Mersin Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 1996 yılında ENTO İlaç Mak. Müh. İnş. Peyzaj San. Tic. Ltd. Şti.’yi kurdu. BAYER İlaç Firması’nın Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi Distribütörü olarak çevre sağlığı ve tarım sektöründe hizmet vermektedir.

Ziraat Mühendisleri Odasında 2 dönem yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Aynı zamanda Mersin Ziraatçiler Derneği delegesidir.

Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyeliği görevini yürüten Özananar, 2011 Genel Seçimlerinde Mersin’den milletvekili aday adayı olmuştur.

Seyit Özananar evli ve iki çocuk babasıdır. 



Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com