Sibel Gazi Tabel kimdir?

Sibel Gazi Tabel kimdir?

30 Eylül 2015, 23:14
Sibel Gazi Tabel kimdir?
 Malatya`da doğdu. İcel Anadolu Lisesi`ni bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlik Fakültesi, Şehir Planlama Bölümü’nden mezun oldu. Mersin Üniversitesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kentleşme ve Çevrebilim Anabilim Dalında master yaptı. Ankara Üniversitesi Sosyal Cevre Bilimleri Ana bilim dalinda doktora yapıyor. Doktora bursu ile gittiği Almanya’da Hafen City Üniversitesinde bilimsel arastirmaci olarak calisti. Yurtdisinda ve Türkiye`de ulusal ve uluslararasi akademik panellere konusmaci olarak katildi. İngilizce ve Almanca biliyor.

Halen Mersin`de sehir planlama ve kentsel dönüsüm bürosu sahibi olarak kente hizmet etmektedir.

Çocukluğundan itibaren siyasetle içiçe bir yaşam sürdü.1995 den bu yana CHP de Gençlik kolları Başkan Yardımcılığı, Merkez ilçe yöneticiligi, Yerel yönetimler Komisyonunda Yöneticilik ve en yüksek oyu alarak birincilikle secildigi İl Yönetiminde İl Eğitim sekreterliği görevlerini icra etti.

Sosyal Demokrasi Derneği`nin Mersin Kurucu başkanı oldu. Dernek yönetim kuruluyla birlikte onlarca başarılı etkinliğe imza attı. Halen Sosyal Demokrasi Derneği Onursal Başkanıdır. Ayrica Akdeniz Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir.

Mersin Inovatif Haber`de ve Avrupa` da takip edilen Avrupa Postasi`nda köse yazilari yazmaktadir. Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri, dergi yazıları ve röportajları bulunmaktadır.

Mersinin tüm sorunlarını ve parti tabanını yakından tanıyan, CHP terbiyesini ve disiplinini bilen, deneyimli, emeği olan, üretken bir siyasetçidir.

Siyasette etik değerleri savunacağına; projeleriyle Mersine hizmet edeceğine ve halkın çıkarlarını, kendi çıkarlarından daima üstün tutacağına huzurunuzda söz vermektedir. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı için tüm partili arkadaşlarına iyi çalışmalar dilemektedir.

Mersin Haber




Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com