Beratcan'ın babası konuştu: Hiç aklıma gelmemişti


Beratcan'ın babası konuştu: Hiç aklıma gelmemişti

Beratcan'ın babası konuştu: Hiç aklıma gelmemişti
29 Mart 2016 Salı 10:37 tarihinde paylaşıldı.

Annesinin sevgilisi tarafından öldürülen Beratcan'ın babası ilk kez konuştu. Beratcan'ın babası "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü" dedi.

 Kaybolduktan 15 gün sonra ormanlık yerde cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan K.'nın katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkçı dün tutuklanmıştı. Servis şoförü ile 6 yıldır ilişki yaşadığını öğrenilen anne T.K.''nın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HİÇ ŞÜPHELENMEMİŞTİM

Olaydan sonra açıklama yapan Beratcan'ın babası E.K. şunları söyledi; "Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eğer doğruysa hemen boşanırım ondan. Hiç şüphelenmemiştim. Çünkü eşim son ana kadar 'Beni neden gözaltına alıyorlar?' dedi. Suçu olan cezasını çekecek. O katili daha önce birkaç kez gördüm ama tanışıklığım yoktu."

İNTİKAM MI, İŞBİRLİĞİ Mİ?

Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı ifadesinde, "Beratcan ilişkimizi öğrendi. Annesi ortadan kaldır dedi, öldürdüm" demişti. Anne T.K. ise bu iddiayı yalanlamış, Kaşıkçı'dan ayrılmak istediği için intikam amaçlı olayın gerçekleştiğini söylemişti. Anne K., "Ersin'le ilişki yaşadığımdan kocam şüpheleniyordu ama çocuklarım ilişkiyi bilmiyor" demişti. (Kaynak:  Milliyet)



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com