Kardeşi ve yeğenini öldüren kişi duruşmada gözyaşını tutamadı


Kardeşi ve yeğenini öldüren kişi duruşmada gözyaşını tutamadı

Kardeşi ve yeğenini öldüren kişi duruşmada gözyaşını tutamadı
25 Mart 2016 Cuma 14:42 tarihinde paylaşıldı.

Antalya'da hamile kardeşi ile ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet'i boğazlarını bıçakla keserek öldüren cani Bayram Demirkıran, ilk duruşmada gözyaşını tutamadı.

 
 Antalya'da hastaneden taburcu olan annesini ziyarete gelen 4.5 aylık hamile kardeşi 27 yaşındaki Merve Kundakçı ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet'i boğazlarını bıçakla keserek öldüren 30 yaşındaki Bayram Demirkıran, davanın ilk duruşmasında hüngür hüngür ağlayarak, "Onlar benim canlarımdı, nasıl oldu hatırlamıyorum" dedi.

TABURCU OLAN ANNESİNİ ZİYARETE GİTTİ

27 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Merve Kundakçı, hastaneden taburcu olan annesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için geçen 14 Haziran akşamı ailesinin oturduğu Konyaaltı ilçesine bağlı Doyran Mahallesi 2347 Sokak'taki eve gitti.

KIZ KARDEŞİ VE İKİ YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜ

Merve Kundakçı, geceyi 2 çocuğuyla birlikte annesi Fatma, babası Ali ve ağabeyi Bayram Demirkıran ile tek katlı bahçeli evde geçirdi. Bayram Demirkıran, sabah anne ve babası evin dışındayken kapıları kapatıp yatağında uyuyan 4.5 aylık hamile kız kardeşi Merve Kundakçı ile kiz çocukları Fatma Nur ve Mehmet'i bıçakla boğazlarını keserek öldürdü.



Demirkıran kaçmaya çalışırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

"AJAN OLDUKLARI İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Demirkıran, nöbetçi mahkemedeki ifadesinde kız kardeşi ve yeğenlerinin ajan olduğunu iddia ederek, "Bilgi taşıyorlardı, bu nedenle öldürdüm, kurtulduk" dedi. Tutuklanan Bayram Demirkıran hakkında Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Davanın ilk duruşmasına, eşi ve iki çocuğu öldürülen Bekir Kundakçı ile Bayram Demirkıran ve avukatları katıldı. Oto tamircisi Bekir Kundakçı, eşi ve iki çocuğunu öldüren Demirkıran yüz yüze gelince ayakta durmakta güçlük çekti.

Bayram Demirkıran, uzun süredir psikolojik rahatsızlığı olduğunu, bu olaydan önce 2 kez intihar teşebbüsünde bulunduğunu anlattı.

AĞLAYARAK İFADE VERDİ

Savunması sırasında hüngür hüngür ağlayan Demirkıran, "Olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Ancak hatırladıkça pişman oluyorum. Onları çok seviyordum. Onlar benim canlarımdı. Aramızda hiçbir sorun da yoktu" dedi.

4 CİNAYETTEN YARGILANMALI

Eşinin 4.5 aylık hamile olduğunu anlatan Bekir Kundakçı ise "Sanık üç değil dört cinayetten yargılanmalı. 2 çocuğumla birlikte eşim karnındaki bebekle öldürüldü" dedi.

Bayram Demirkıran'ın psikolojik rahatsızlığı olmadığını da iddia eden Bekir Kundakçı, "Ben sanığın eşimi ve iki çocuğumu kasten öldürdüğünü düşünüyorum. Kendisinin sürekli çalıştığı bir işi yoktu. Kıskandığı için bu cinayetleri işlediğini düşünüyorum" dedi.

SANIĞIN ANNESİ ZORLA GETİRİLECEK

Davanın ilk duruşmasına katılmayan sanığın annesi Fatma Demirkıran'ın tanık olarak zorla getirilmesine karar veren mahkeme, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için sanığın İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verip duruşmayı erteledi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com