Emre'den Galatasaray açıklaması


Emre'den Galatasaray açıklaması

Emre'den Galatasaray açıklaması
29 Mart 2016 Salı 10:56 tarihinde paylaşıldı.

İstanbul Başakşehir'de oynayan yıldız oyuncu Emre Belözoğlu, "Bugünlere gelmemde en büyük vesile G.Saray'dır. Ben G.Saray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla geri ödeyemem." diye açıklama yaptı.

 İstanbul  Başakşehir top koşturan yıldız oyuncu Emre Belözoğlu, psikolojik destek aldığını ve  Galatasaray'dan  İnter'e transferinin detaylarını açıkladı. Lig Radyo'ya konuşan Belözoğlu, şunları dile getirdi:

"PSİKOLOJİK DESTEK"

"Psikolojik destek aldım. Bu saha içinden daha çok özel hayatımda bana daha çok yardımcı oluyordu. Ben saha içerisinde hiçbir olayı sürdürmedim. Olmamam gereken diyaloglar içerisinde kaldım, kötü görüntü verdim" dedi.

"GALATASARAY'IN TEKLİFİ"

"Galatasaray'dayken ilk olarak Fatih Terim beni Fiorentina'ya istedi. 16 milyon dolar teklif yapıldı, red geldi. Galatasaray'ın bana yaptığı teklifle Florya'dan 1 ev alabilirdim. İnter'in yaptığı teklifle 10 ev alabilirdim."

"BUGÜNLERE GALATASARAY SAYESİNDE..."

"Bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaray'dır. Ben, Galatasaray'ın bana vermiş olduklarının karşılığını parayla geri ödeyemem.  Fenerbahçe kararını kolay vermedim. Şimdi 36 yaşındayım, Fenerbahçe'ye iyi ki gittim diyorum."



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com