Fikret Orman: Eto'o kısmetse olur


Fikret Orman: Eto'o kısmetse olur

Fikret Orman: Eto'o kısmetse olur
06 Ocak 2017 Cuma 14:52 tarihinde paylaşıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının Antalya kampındayken Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyarette bulundu. Takımındaki güncel konular ile ilgili açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının Antalya kampındayken Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyarette bulundu. Karaloğlu'ya isminin yazılı olduğu 7 ve 53 rakamlı formaları hediye olarak getiren Fikret Orman, Antalya'da bulundukları için takım olarak mutlu olduklarını belirtti.

Antalya'nın futbol takımları kampları için uygun bir yer olduğunun altını çizen Orman, Talisca'nın sakatlık atlattığını ve performansının da gün geçtikçe daha iyi seviyeye gittiğini söyledi. Başkan Fikret Orman, sakatlığı süren Caner ile ilgili olarak da ''Caner gelecek ay takımla beraber çalışmalara başlayacak. Mart gibi ise hazır duruma gelecek'' dedi.

ETO'O İÇİN ISRARCI OLMADIK

Şuanki takım kadrosunun lig ve Avrupa ligleri için yeterli durumda olduğunu belirten Başkan Orman, yine de transfer dönemi içerisinde 2 oyuncu alacaklarını belirtti. Eto'o transferi konusuna da değinen Orman, ''Kısmetse olur'' şeklinde cevap verirken, ''Beşiktaş'ın kadrosu lig ve Avrupa liglerini yürütecek kapasitededir. Antalyaspor değer verilen bir kulüptür. Eto'o da ısrarcı değiliz ancak kısmetse olur'' dedi.

HIRVAT STOPER TRANSFER EDİLDİ

Öte yandan Beşiktaş, Hırvat stoper Mitrovic'in transferini tamamladığını bildirdi. Yapılan transferle Siyah-Beyazlıların kasasından çıkakak rakam ise 8.4 Milyon Euro olarak belirtildi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com