Huaweinin yeni akıllı telefonu P9


Huaweinin yeni akıllı telefonu P9

Huaweinin yeni akıllı telefonu P9
29 Mart 2016 Salı 12:21 tarihinde paylaşıldı.

Huawei'nin merakla beklenen yeni model p9 basına sızdırıldı. Yeni görüntülerde 12 mp çift kamera ve parmak izi tarayıcısı dikkat çekiyor.

 Huawei’nin yeni model Huawei P9, geçtiğimiz yıl ekimde çift kamera kurulumu özelliği ile sızdırılmıştı. 
Huawei P9, 6 Nisan tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtımı yapılacak. Bugün yine medyaya sızdırılan fotoğraflarda, Huawei P9’un 12 megapiksel çift kamera kurulumunu ve hemen altında parmak izi tarayıcısını gösteriyor.



 Huawei P9, Huawei P9 Lite ve Huawei P9 Max olmak üzere 3 farklı modelde çıkacak. Huawei P9 modeli, 5.2 inç'lik Full HD ekrana, Kirin 950 işlemcisine, 3 GB sistem belleği ve 32 GB dahili hafızaya sahip. 12 MP çözünürlüklü çift kameraya sahip olacak telefonun ön kısmında ise 8 MP kamera yer alacak. Android 6.0 işletim sistemiyle gelecek olan telefonun pil kapasitesi ise 2900 mah seviyesinde.

Serisinin abisi olan Huawei P9 Max ise 5.5 inç'lik ekranda Full HD ekran çözünürlüğü sunacak. Bu telefondaki işlemcinin ise saat frekansları hızlandırılan Kirin 955 olması muhtemel. Telefonun diğer farklıları ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza olarak sıralanabilir.  Pil kapasitesi ise 3500 mah olacak. Huawei Bu arada telefonun P9 Max adıyla bahsedilen modelin P9 Plus adıyla gelmesi muhtemel.

Serinin küçük kardeşi Huawei P9 Lite ise, 5.2 inç'lik Ful HD ekrana sahip olacak. İşlemci tarafında Kirin 650 yer alacak. 16 nm üretim sürecinde hazırlanan telefonda ülkemizde 2 GB RAM - 16 GB dahili hafıza olacak.  Telefonun pil kapasitesi ise 2800 mah.  Bütün modellerde parmak izi okuyucusu yer alacak.

Ülkemizde fiyatların ne durumda olacağı henüz netleşmedi fakat bilgi elimize geçtiği anda paylaşacağız. 




Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com