Öğretmenlerin kavgası karakolda bitti


Öğretmenlerin kavgası karakolda bitti

Öğretmenlerin kavgası karakolda bitti
27 Ocak 2017 Cuma 23:00 tarihinde paylaşıldı.

Antalya'da bayan öğretmenler birbirine girdi. Derslere girmediği iddia edilen Öykü İ.'ye tepki gösteren bir grup öğretmen tekmeli tokatlı kavga etti. Yaşanan olay sonrasında taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

 Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde bulunan Ermenek İlkokulu'nda, Unicef tarafından maaşı ödenen ve Suriyeli çocuklar için Türkçe ve oryantasyon dersi veren Öykü İ.'nin geçen hafta derslere gelmemesi üzerine, İngizlice Öğretmeni olarak görev yapan Selcan Ö. tepkisini dile getirdi. Selcan Ö. sürekli olarak öğretmenler odasında oturduğunu söyleyen Öykü İ.'ye kendi sınıfında bulunan Suriyeli öğrenciler için ne zaman ders vereceğini sordması üzerine öğretmenler odası kapısını çarpıp çıkan Öykü İ.'den sonra öğretmenler arasında 'Bu nasıl bir öğretmendir, hem para alıyor hem derslere gelmiyor. Bunu müdüre iletelim' diyerek tepki gösterdiler.

Öğretmenlerin hakkında konuştuğunu duyan Öykü İ. ise tekrardan öğretmenler odasıan gelerek iddiaya göre Selcan Ö.'ye tokat attı. Diğer 2 öğretmenler de müdahale edince tekmeli tokatlı kavga oluştu. Kavgadan sonra taraflar birbirleri hakkında Demircikara Polis Merkezi'nde şikayetçi oldular.

"Kavga sonrası başka okula gönderildi"

Olay sonrasında okul yönetimi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı incelemeler sonrasında Öykü İ. başka bir okula gönderildi. Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karataş, öğretmenler arasında olan kavgayı bir yanlış anlaşılmadan dolayı çıktığını belirterek gerekli işlemlerin yapıldığını ve Unicef kapsamındaki Türkçe oryantasyon dersi veren öğretmenin de başka bir okulda görevlendirildiğini açıkladı.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com