Akp Anamur Gençlik Kolları Başkanının Atatürk düşmanlığı


Akp Anamur Gençlik Kolları Başkanının Atatürk düşmanlığı

Akp Anamur Gençlik Kolları Başkanının Atatürk düşmanlığı
18 Şubat 2017 Cumartesi 13:03 tarihinde paylaşıldı.

Akp Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki'nin, twitter hesabı üzerinden yaptığı Atatürk'e hakaretler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Akp, Hasan Baki'nin istifasını istedi. Baki istifa ettikten sonra twitter hesabını da kapattı.

  Mersin'de AKP Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki, kendi twitter hesabı üzerinden Mustafa Kemal Atatürk'e ağza alınmayacak hakaretler etti. Baki "Atatürk olmasaydı diye bir şey yok, keşke olmasaydı diye bir gerçek var. Recep Tayyip Erdoğan yakında o gerçeğin mührü vurulacaktır" diyerek gericiliğini bir kez daha gösterdi.


"ATATÜRK'LE ERDOĞAN'I KIYASLAYACAK KADAR DÜŞTÜ"


Akp Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki, Erdoğan'a olan bağlılığını göstermek için Atatürk'ü kullanmak istedi. Kısa zamanda büyük tepkilere neden olan twitler sonrasında Akp, Baki'nin istifasını istedi. Tepki yağmuruna tutulan Baki, twitter hesabını kapatıp istifa etmek zorunda kaldı. Böylelikle, Atatürk'ün varlığını Akp Anamur Gençlik Kolları Başkanı Hasan Baki bir kez daha büyük bir şiddetle hissetmiş ve yaşamış oldu.

İşte Hasan Baki'nin alçakça Atatürk'ü hedef aldığı o twitler:

– Atatürk olmasaydı diye bir şey yok, keşke olmasaydı diye bir gerçek va. #RecepTayyipErdoğan yakında o gerçeğin mührü vurulacaktır!

– Birinin babasının ve kendisinin doğum yeri Selanik ise Selaniklidir. Kimse Türk, Atatürk demesin. Orijinali Yunan yani, net. Benzemiyor Türk'e…

– Tarih yazılıyor. Aydınlık, Batı özentili devrim değil, İslam davası devrimidir bu.

hasan baki atatürk

CHP, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

AKP'li Hasan Baki'nin bu mesajları sosyal medyada ve siyasi kulislerde büyük tepkiye neden oldu. Atatürk'ü görmezden gelmek isteyen Baki'ye en sert cevap Akp'den geldi. Akp Baki'nin istifasını vererek, Baki'nin görevine son verildi. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu ise olaya tepkisiz kalmayarak Baki hakkında suç duyurusunda bulundu.


ATATÜRK'E HAKARETİ SONUÇSUZ KALMADI

AKP Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, yapılan yanlış sonucu Baki'nin istifasını istediklerini, kendisinin de istifa ettiğini belirtti. Yılmaz, Akp Anamur Başkanı Hasan Baki'nin paylaşımlarının Akp'yi bağlamadığını da söyleyerek Hasan Baki'nin Akp'yle alakası olmadığını iddia etti.



BUNU KABUL ETMEK MÜMKÜN OLAMAZ

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, AKP'li Hasan Baki'nin paylaşımlarına tepki gösterdi:

Kuyucuoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: "Ülkemizin, özgürlük ve demokrasiye kavuşmasını sağlayan, egemenliği Dolmabahçe Sarayı'ndan alıp TBMM’ye veren devlet adamımızın, bu şekilde aşağılanmasını kabul etmek mümkün değildir. Gençliğin bu noktaya gelmesine neden olanların oturup düşünmesi gerekir. Bu ve benzeri zihniyetlerin, Türkiye’yi nereye götürmek istediklerinin bir işaretidir.”



ATATÜRK'E HAKARETİ SONRASI İSTİFASI İSTENDİ

AKP, tepkiler üzerine Baki'nin istifasını istedi. Baki tepkiler sonrasında istifa ederek Twitter hesabını da kapattı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Hasan Baki'nin alçak mesajları sonrasında sosyal medya tepkisiz kalmadı. İşte o twitlerden bazıları:

- #Hasanbaki seni vatan haini olakak  tespit ettik. bundan sonra artik  cok dikkatli ol 

- Fetö, pkk ne kadar vatan hainiyse, Atatürk'e Türk değil Yunan diyen #hasanbaki denen Frenk devşirmeside vatan haini şerefsizdir yargılansın

- Şu ülkede hak edebildiğn ne varsa, Cumhuriyet ile sana verdiği için şükretmelisn Atatürk'e. #hasanbaki keşke sen bu ülkenn evladı olmasaydn.

- #hasanbaki İslam devrimi demiş referandum için, Atatürk e Türk e benzemiyor demiş. Dil uzattığın insanın tırnağı olamazsın sen

- #hasanbaki Denilen Ahmak: Atatürk Rehberdir
Atatürk Işıktır
Atatürk Pusuladır
Atatürk TÜRKİYE'dir!..

- Birilerinin hainlik kaşıntısı tutmuş, bi hatırlatalım... 

- "En büyük Türk ATATÜRK!"
#hasanbaki 

- #hasanbaki kesinlikle en kisa surede ceza almali.gercekten bu kadar cahil olmak nasil mümkün olabilir ?

- Bu ülkede #hayır diyen değil,Atatürk düşmanı olan teröristtir. #hasanbaki

AÇIK PARFÜM İŞİ YAPIYOR

Hasan Baki'nin Mersin'de açık parfüm işi yaptığı da profilinde bulunan bilgilerden net şekilde anlaşılıyor.





Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com