Mersinde terör operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı


Mersinde terör operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı

Mersinde terör operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı
17 Ocak 2017 Salı 15:40 tarihinde paylaşıldı.

Mersin'de yürütülen terör operasyonu kapsamında Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından Daeş'e ve Pkk'ya üye oldukları ve terör örgütleri adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alındı.

 Mersin'de İşid ve Pkk terör örgütü üyeleri olduğu tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonlar sınucunda Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından 4 Daeş ve 6 Pkk'lı olmak üzere 10 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgilere göre, terör örgütlerine lojistik destek sağladıkları tespit edilen Suriye ve Iraklı 4 Deaş'lı terörist ile, Pkk terör örgütü adına eylemleri düzenledikleri ve faaliyet gösterdikleri adına 10 kişi yakalandı.

Sorgulamalarından sonra 14 şüpheli, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildiği belirtildi.








Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com