Tutturmuşlar bir başkanlık gidiyor.

Tutturmuşlar bir başkanlık gidiyor.

10 Mayıs 2016, 10:14
Tutturmuşlar bir başkanlık gidiyor.
 Yine en çok duyduğumuz konulardan biri ''Başkanlık sistemi''. Her an her yerde her durumda karşımıza çıkıyor. Hele ki Akp'nin bir taktiği var akıllara zarar b,r durum bu. ''Bir şeyi bin kez söylersen olur'' dan harekete çıkıp başkanlık sistemini halkın kulağına kulağına sokup kabullendirmek istiyorlar. Bunu ellerine geçen her fırsatta yineliyorlar. Konuşmaları normal bir havada geçerken cümle içinde ''başkanlık sistemi'' geçiyorsa bağıra bağıra, avazı çıktığı kadar bağırıyorlar. Çünkü onlar ( Ak Parti) kampanya yapmayı, propağanda yapmayı çok iyi biliyorlar. Gerçekten bazen takdir de etmiyor değilim. Sonuçla belli bir kesimi(eğitimsiz) kabullendiriyorlar dedikleri şeylere. Bakıyorum, duyuyorum vay arkadaş başkanlık sistemi geliyor, vallahi yırttık diyen garip insanlar var. Sen yırtmadın arkadaş, onlar yırttı. Herşeyi kontrolü altına aldı. Sen yine olduğun sensin, ne cebine bir kuruş fazla girecek, ülkene de yararlı olacak mı o da muamma bir durum.

İşte böyle, heryerde bu başkanlık sistemi karşımıza çıkıyor da bir içeriğinden bahseden yok efendim. Ben daha ne olduğunu çözemedim açıkçası. Ak Parti'nin istediği şeyde artık halkı bilgilendirmesi lazım. Neler olup biteceğini belirtmesi lazım. En başta terör bitecek mi efendim. Terörü bitirecekseniz ben de evet derim. Başkanlığı desteklerim. Ancak terörü bu ülkeden defetmezseniz asla sizin yanınızda olanların yanında olamam. Buna vicdanım izin vermez.

Ha ikincisine de geleceğim. Bu ülkeye başkanlığınızı getirince işsizlik bitecek mi? Bir çözüm paketiniz varmı bu konuda. İşsizlik, ülkemizin en büyük sorunsalları arasındadır. Artık bir şekilde bunu çözebilmeniz gerekir. Ha dersiniz ki evet işsizliği ben bitireceğim; onu diyenin yanında olurum. Ancak bu konuda tek bir söz etmeyen kişilerin yanında olanların yanında olamam. Buna da vicdanım izin vermez. Ülkem için hayırlısı olsun. 

İşte demem o ki tutturmuşlar başkanlıkta başkanlık. Ya arkadaş nedir bu başkanlık, halka bir açıkla da tüm içeriklerini bizde bilelim artık. Ha birde aklımı kurcalayan soru, Davutoğlu başkanlık için mi koltuğu bıraktı. Yani, bir nevi oynanan oyunmu diyede insanın aklına geliyor aslında...



Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com