Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor


Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor

Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor
26 Ocak 2017 Perşembe 11:41 tarihinde paylaşıldı.

Sarı-kırmızılılar'ın 2018 planı gün yüzüne çıkıyor. Bu sezonu Riekerink'le devam ettiricek Galatasaray yönetimi, yeni dönemde Fatih Terim'i Sportif A.Ş.'nin başına getirmeyi planlıyor.

 Kısa süre önce Galatasaray'ı 2018'de kimse tutamayacak diyerek taraftarlara umut dolu mesajlar veren Levent Nazifoğlu'nun işaret ettiği değişiklik "2T" formülünden geçtiği belirtildi. Alınan bilgiye göre, Galatasaray büyük bir sıkıntı yaşamadıkça sezonu Riererink ile bitirecek. Sonrasında ise takımın idari ve teknik yapısında çok önemli değişiklik yapılacak.



TERİM GERİ Mİ DÖNÜYOR?

A Milli Takım'da eleştirilere maruz kalan Fatih Terim, Dursun Özbek'in aklından çıkmadı. Özbek, sarı kırmızılılara tarihi başarılara imza atan Terim'i tekrardan takıma kazandırmak istiyor fakat Terim'in idareci olarak dönmesini istiyor. Transfer kurulu, scout ekibi, altyapı ve yatırımlar tamamen Fatih Terim'in elinde olacak.


Teknik direktör olarak akıllarda olan isemse Igor Tudor oluyor. Az bütçeyle Karabükspor'u Süper Lig'in dişli bir takımı yapan 38 yaşındaki teknik direktör, Cimbom idarecilerin beğenisini şimdiden topladı. Dursun Özbek, Tudor ile takıma yeni bir dinanizm katmak istiyor. Galatasaray'ın Terim ve Tudor uyumuyla birlikte kupalara ambargo koyması beklentiler arasında yer alıyor.(Sözcü)



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com