En Yüksek Faiz Veren Bankalar 2020 OCAK


En Yüksek Faiz Veren Bankalar 2020 OCAK

En Yüksek Faiz Veren Bankalar 2020 OCAK
22 Ocak 2020 Çarşamba 10:36 tarihinde paylaşıldı.

Siz de paranızı değerlendirmek istiyorsanız en yüksek faiz veren banka 2019 sayfasına bakarak en iyi faize e-vadeli hesap açabilir ve yüksek faizlerle paranızı değerlendirebilirsiniz.

 Siz de en iyi faizlerle paranızı değerlendirmek istiyorsanız, en yüksek faiz veren banka 2022 sayfasında yer alan bilgilere göz atarak bankaların e-vadeli faiz oranlarını karşılaştırabilir ve en iyi faiz veren bankaya paranızı yatırarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Birikmiş paranız var ve ne iş yapsam diye düşünüyorsanız, bankalara paranızı vadeli mevduat hesabına yatırarak hiçbirşey yapmadan ek gelir sağlayabilirsiniz. İşte 2019 yılında tüm bankaların mevduat faiz oranları Mart 2019 değerlendirmesi.

EN YÜKSEK FAİZ VEREN BANKALAR 2020

Paranızı TL olarak mevduat hesabına yatırırsanız hem ekonomiye katkı sağlayacak, hem de daha yüksek faizlerden yararlanabileceksiniz. İşte en çok tercih edilen bankaların mart 2019 dönemine ait mevduat faiz oranları karşılaştırması ve en iyi faiz veren bankalar listesi.

Banka – Hesap İsmi

Faiz oranı

100 Bin TL -

32 Gün Net kazanç

CEPTETEB Vadeli Hesap

%12,50

 931 TL

AlternatifbankVOV Hesap

%12,25

 912 TL

Burgan Bank e-mevduat

%11,60

 864 TL

İCBC

%11,50

 857 TL

Fibabanka Kiraz Hesap

%11,50

 857 TL

İNG e-Turuncu Hesap

%11,50

 857 TL

Denizbank E-Mevduat

%11,40

 849 TL

Turkish Bank enerji hesap

%10,50

 782 TL

Odeabank Oksijen Hesap

%10,25

 764 TL

HSBC E-Mevduat

%10,25

 763 TL

QNB Finansbank E-Vadeli Hesap

%10,20

 760 TL

Şekerbank vadeli mevduat

%10,00

 745 TL

Ziraat Bankası internet şube

mevduat hesabı

%9,75

 724 TL

Halkbank E-Mevduat

%9,50

 708 TL

Yapı Kredi Vade Dönüşüm

%9,45

 704 TL

Vakıfbank E-Vadeli Mevduat

%8,50

 633 TL

Akbank mevduat hesabı

%8,50

 632 TL

Garanti BBVA
E-Vadeli Hesap

%8,25

 615 TL

İş Bankası Şubesiz




E-vadeli mevduat hesabı nasıl açılır?

Bankalarda paranızı değerlendirmeye karar verdiyseniz siz de istediğiniz bankayı tercih ederek ücretsiz olarak e vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz. Öncelikle mevduat hesabı açmaya karar verdiğiniz bankada vadesiz TL hesabı açmak zorundasınız. Hesabınızı açtırdıktan sonra internet bankacılığını aktif ederek internet veya mobil şubeye giriş yaptıktan sonra hesap açma veya yatırım bölümünden vadeli mevduat hesabınızı açabilirsiniz.


Akbank E-Vadeli Mevduat Hesabı


Paranızı yüksek faizlerle değerlendirmek istiyorsanız siz de Akbank'ın e-vadeli mevduat hesabını tercih edebilirsiniz. Akbank'ta %22'ye varan faizlerle paranızı değerlendirmek için (https://www.akbank.com) internet şubesine girebilir ve vadeli mevduat hesabınızı hemen açarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.



Ziraat Bankası Mevduat Hesabı


%18,50 faiz oranıyla paranızı değerlendirmek istiyorsanız siz de Ziraat Bankası internet şubesi veya mobil şubesine girerek vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz. Ayrıca Ziraat müşteri hizmetlerinden veya banka şubesine giderek de vadeli hesabınıza para yatırabilirsiniz.



Burgan Bank e- Mevduat Hesabı


En yüksek faiz veren bankaların zirvesinde yer alan Burgan Bank, %24,30 faiz kazancıyla dikkat çekmektedir. Siz de Burgan Bank vadeli hesapaçarak para kazanmaya başlayabilir ve birikimlerinizi yüksek faizlerle değerlendirebilirsiniz.



İNG Bank e-turuncu hesap


2018 yılında da olduğu gibi 2019 yılında da en yüksek faiz veren bankalar arasında İNG Bank'ın e-turuncu hesabı yer alıyor. Siz de paranızı değerlendirmek için İNG Bank e turuncu hesabı tercih ederek %23,50'ye varan faizleri kullanabilirsiniz.




CEPTETEB VADELİ MEVDUAT HESABI


Türk Ekonomi Bankası'nın internet bankacılığı uygulaması da yüksek faizler kazandırmaktadır. Siz de %20'ye varan faizlerden yararlanmak istiyorsanız CEPTETEB'den hesap açarak paranızı değerlendirebilirsiniz.



VAKIFBANK E VADELİ MEVDUAT HESABI


Devlet bankaları arasında yer alan Vakıfbank %18'e varan vadeli faiz oranlarıyla siz de paranızı değerlendirmek istiyorsanız, Vakıfbank internet şubesinden hemen vadeli mevduat hesabınızı açabilirsiniz. Vakıfbank mevduat faiz oranları sayfasından da güncel bilgileri alabilirsiniz.



Yapı Kredi Vadeli Mevduat


%22 faiz oranıyla paranızı yüksek faizlerle siz de YAPI KREDİ Bankası'nda değerlendirebilirsiniz. Yapı Kredi internet şubesi ve mobil şubeden kolaylıkla siz de e-vadeli mevduat hesabınızı açabilir ve paranızı değerlendirmeye başlayabilirsiniz.



En yüksek faiz veren banka

Siz de bu sayfada yer alan bilgilere göz atarak en yüksek faiz veren bankalar 2019 karşılaştırmasını yapabilirsiniz. Günümüz şartlarında faizlerin yükselmesiyle beraber mevduat hesapları daha çok kazandırmaktadır. Kredifaizleri sitesinde geçen bilgiler ile güncel faizlere ulaşabilir ve daha çok kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca sitemizde yer alan mevduat faizlerini inceleyebilir, hesaplamalara göz atabilirsiniz.




Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com