Haluk ile Meltem geri mi dönecek


Haluk ile Meltem geri mi dönecek

Haluk ile Meltem geri mi dönecek
06 Nisan 2017 Perşembe 14:40 tarihinde paylaşıldı.

Sevilen oyuncu "Haluk ile Meltem geri dönecek" iddialarına netlik kazandırdı. Bir reklam çekimi sonrasında kameralara açıklamalar yapan Pınar Altuğ böyle bir projenin olduğunu söyledi.

  Sevilen oyuncu Pınar Altuğ Atacam, reklam yüzü olduğu markanın yeni ürünlerini tanıttıktan sonra kameralara açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda haberlerde yer alan "Haluk ile Meltem geri dönüyor" iddialarına yanıt veren Pınar Altuğ, böyle bir projenin var olduğunu söyledi.

TEKRARDAN EKRAN KARŞISINA

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ Atacan, iddialara netlik kazandırırken mağazin basınında yer alan haberi de doğrulamış oldu. Böyle bir projenin var olduğunu da belirtti. Podyumda yürümenin de kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Pınar Altuğ "Bu gece reklam çekimlerinde kırmızı halı konsepti vardı. Podyumda ürümek hiç fena değildi ve çok havalıydı. İnsanlar aynaya bakıp kendini güzel gördüğünde havalara giriyor. Bu gece de yeni reklam filmi çekimi yapıldı. Ekstra olarak mutlu ve şımarık olduğum bir gecedeyim" dedi.

"TEKRARDAN BULUŞMAK BENİ HEYECANLANDIRIR"

Başarılı oyuncu "Haluk ile Meltem" projesi hakkında da açıklamalarda bulundu. Tamer Karadağlı ile yeniden sette olmanın kendisini heyecanlandıracağını söyleyerek "Ortada bir proje var. Şuan için birşeyler konuşulmakta ve yüksek sesle düşünülmekte. Tabiki de top Birol'da (Birol Güven) o tüm anlaşmaları hallediyor. Biz de onun peşinden gidiyoruz. Bana uzun zaman önce bu projeyi söylediğinde çok heyecanlanmıştım. Tamer ile olan her şeye sorgusuz olarak evet derim. Dolayısıyla da onunla tekrardan sette buluşmak beni heyecanlandırır. Bu saatten sonra da Tamer ile buluştuğumuzda ortaya Haluk ile Meltem'den başka birşey çıkmaz. Seyirci de bunları yemez" dedi.




Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com