Minik Irmak'ın cansız bedeni bulundu


Minik Irmak'ın cansız bedeni bulundu

Minik Irmak'ın cansız bedeni bulundu
23 Ekim 2016 Pazar 12:06 tarihinde paylaşıldı.

Manisa'da hurdacı olarak çalışan Himmet A. tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cansız bedeni arama çalışmalarının 9. gününde bulundu.

 14 Ekim günü evin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı komşuları Himmet A. öldürdüğünü Müge Anlı'nın canlı yayın proğramında itiraf etti. İnsanın tüylerini ürperten olayı canlı yayında tüm ayrıntılarına kadar anlatan katil zanlısı Himmet A. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Himmet A. canlı yayında Müge Anlı'nın baskısı üzerine küçük kızı öldürdüğünü, önce elle kazdığı yere sonrasında ise çapayla kazdığı yere gömdüğünü söyledi. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren emniyet güçlerine bağlı tüm ekipler dere yatağı ve bölgede çapa aramaya başladı.

12 yaşındaki bir çocuk ise yakınlardaki bir bahçeye nar toplamak için girdiği sırada çapa buldu. Nar ağacının dibinde çapa gören çocuk çapayla birlikte polisin yanına gelerek çapayı polis ekiplerine teslim etti.

KEŞKE ONUN EVİNİ KONTROL ETSEYDİM

Minik Irmak'ın 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal da o gün yaşadıklarını açıklayarak '' Evin önünde oynarken birden Irmak'ın sesi kesildi. 5 dakika sonrasında ise babam Irmak'a bak dedi. Dışarıya gittiğimde Irmak yoktu. O sırada Hikmet A.'nın kapısının açık olduğunu gördüm ve o evin önünde oturuyordu. Irmak'ı gördün mü diye sordum ancak ''Hayır buralarda oynuyordu'' dedi. Sonrasında ise adamı da bulamadık. O adamın hapse girmesini istiyorum. Keşke o gün o adamın evine baksaydım. En azından gizlice yapabilirdim, içimden bir his de böyle yapmamı söylüyordu'' dedi.
 
Katil zanlısı Himmet A'nın sürekli olarak kendilerini eve davet ettiğini söyleyen Ayşe Kupal devam etti:

'' Bizi evine çağırıp duruyordu. Irmak'la bana şekerle çikolata alıyordu. Gelin size bilgisayar açayım diyordu. Sonra bir gün ben de onu test etmek istedim. Mahallede çocuklar varken ''hadi bilgisayar açacaktın'' dedim. O da ''olmaz, çocuklar var'' dedi. Bana fıstığım, aşkım diyordu.'' 



AİLESİ SİNİR KRİZİNE GİRDİ

Irmak'ın cesedinin bulunması üzerine ailesi sinişr krizi geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken Irmak'ın annesi Suriye Kupal gözyaşlarına boğuldu. Anne Kupal '' Yavrumu görmek istiyorum, 9 gündür haber alamıyorum ne olur yanına gidelim. Beni yavruma götürün size yalvarıyorum'' dedi.





Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com