Uzun far cinayetine 25 yıl hapis


Uzun far cinayetine 25 yıl hapis

Uzun far cinayetine 25 yıl hapis
28 Mart 2016 Pazartesi 19:55 tarihinde paylaşıldı.

Adana'da karşı tarafın uzun far yakması nedeniyle bir kişiyi bıçakla öldürdüğü için yargılanan kişi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 Adana'da meydana gelen olayda, trafikte uzun far yaktığı için öldürdüğü iddiası ile yargılanan kişiye 25 yıl hapis cezası verildi. Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık 33 yaşındaki Yusuf Bozkurt, olayda öldürme kastının olmadığını mahkemeye söyledi.

BOĞAZIMI SIKTI, BENDE BIÇAK SALLADIM

Sanık, "Trafikte far yakma yüzünden meydana gelen olayda kardeşim Ali'ye yönelik saldırıyı engellemeye çalıştım. Meyve bıçağı ile araçtan aşağı indim. Ölen kişi beni görünce kardeşimi bırakıp bana saldırmaya başladı. Bana saldırıp boğazımı sıkınca kendimi korumak için bıçağı salladım. Korkutmak istedim, çok üzgünüm. Yoldan geçen ambulansı durdurup hastaneye gönderdim. Onun yerine keşke ben ölseydim, böyle olmasını istemiyordum." dedi.

CEZASI 25 YILA DÜŞÜRÜLDÜ

Mahkeme, Bozkurt'u önce müebbet hapis cezasına çarptırdı, sonra ise duruşmadaki iyi hali göz önüne alınarak cezası 25 yıla düşürüldü. Aynı davada "yardım" suçundan tutuksuz yargılanan Derviş ve Ali Bozkurt ise delil yetersizliğinden dolayı serbest bırakıldı.

YOL VERMEYİNCE BIÇAKLAYIP ÖLDÜRMÜŞTÜ

Yusuf Bozkurt, Yüreğir ilçesi  Polis Okulu Kavşağı'nda, geçtiğimiz yıl 18 Eylül'de uzun farlarını yakarak önündeki 01 VB 199 plakalı otomobilin sürücüsü Duran Can Dopoğlu'ndan yol vermesini istemişti. Bunun üzerine çıkan tartışmada Bozkurt, Dopoğlu'nun kardeşi Fırat Dopoğlu'nu (26) bıçaklayıp öldürmüştü.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com