Anamur Devlet Hastanesi inşaatı işçilerinden maaş isyanı


Anamur Devlet Hastanesi inşaatı işçilerinden maaş isyanı

Anamur Devlet Hastanesi inşaatı işçilerinden maaş isyanı
15 Ocak 2017 Pazar 16:59 tarihinde paylaşıldı.

Anamur'da TOKİ (T.C Başbakanlık Toplu Konu İdaresi Başkanlığı) tarafından yaptırılmakta olan devlet hastanesi inşaatında çalışan işçiler iddiaya göre 3 aydır ücretlerinin ödenmemesinin üzerine yetkililerden yardım istediklerini belirtti.ü

  Anamur'da TOKİ tarafından yaptırılan devlet hastanesi inşaatındaki çalışan işçiler 3 aydır maaş alamadıkları için yetkililerden yardım bekliyor.

Yüklenici firma ile sorun yaşadıklarını belirten inşaat işçileri, kendilerinden habersiz işten çıkarılmaların olduğunu da iddia etti.

Anamur Devlet Hastanesi inşaatındaki yüklenici firma inşaat işçilerine maaş ödemediği iddiasıyla bir süre önce durduruldu. Paralarının ödenmediğini belirten işçiler zor durumda kaldıklarını dile getirdi. İşçilerde 50 yaşındaki Zeki Kül, burada çalışan arkadaşlarının kendisi gibi mağdur olduklarını belirterek '' 3 aydır ödeme alamıyoruz. İşçilerin habersiz çıkışları yaptırılıyor. Hakkımızın tarafımıza ödenmesini bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakan ve devlet büyüklerinden bu konu ile ilgili yardım bekliyoruz.'' dedi.



Daha önce aynı inşaatta 4 ay boyunca ücretleri ödenmeyen işçiler işi durdurmuş sonrasında Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın araya girmesiyle beraver çalışmalar 1 Haziran 2016'da yeniden başlamıştı.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com