Kocamaz: Bu memleket kimsenin çiftliği değil herkes kurallara uyacak


Kocamaz: Bu memleket kimsenin çiftliği değil herkes kurallara uyacak

Kocamaz: Bu memleket kimsenin çiftliği değil herkes kurallara uyacak
03 Mart 2017 Cuma 11:37 tarihinde paylaşıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in kurallar şehri olarak tanınacağını, haksız yere rant sağalamanın önüne geçeceklerini belirtti.

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'e şehir dışından gelenlerin ilk olarak taksi yada dolmuş sürücüleriyle yüz yüze geldiğini, bu nedenle sektörde yer alan herkesin kurallar bilincinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Kocamaz, taksi esnafıyla Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu'nda buluştu. Oda başkanı Veysel Sarı'nın da katıldığı toplantıda Kocamaz, sert çıkışlarıyla dikkat çekti. Kentteki haksız yere rant sağlanıldığına dikkat çeken Kocamaz, yaşanan sorunlara değindi.

HAKSIZ RANTIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Kocamaz şu açıklamaları yaptı: "Birileri kendini bu sektörde akıllı olarak görüyor. Yeni tesis yapılır yapılmaz gidip orayı ele geçiriyorlar ve hiçbir yetkisi olmadan insanlardan para topluyorlar. Mersin artık kurallar şehri olarak tanınacak. Bu memleket hiç kimsenin babasını nçiftliği değildir. Kuralsızlık anarşiyi getirir. Şuanda yaşanılan durum gibi birileri işğalci olur ve başkalarından paralar toplar duruma gelir. Bu haksızlığı biran önce düzelteceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Ekspres duraklar yapacağız ve hiç kimseye rant kapısı yaptırmayacağız. Bununla ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Bu durakların ihaleleri çıkıldı. Tamamlandıktan sonra anahtarlarını bizzat taksicilere vereceğiz. Herkes kurallara uyduğu sürece kent olarak barış ve huzur içinde yaşayacağız ve kimsenin ağız tadı bozulmayacak." dedi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com