Mersin'de çocuklar için okullara kar taşınıyor


Mersin'de çocuklar için okullara kar taşınıyor

Mersin'de çocuklar için okullara kar taşınıyor
16 Ocak 2017 Pazartesi 12:06 tarihinde paylaşıldı.

Mersin'in Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan belediye ekiplerince Toroslar'dan minik öğrenciler için kar getirtti. Çocuklarla kar topu oynayan Başkan Tarhan sevinçlerine de ortak oldu.

 Mersin'in şehir merkezinde kar yağışı olmaması nedeniyle Mezitli Belediyesi, çocukların eğlenceli vakit geçirmesi ve kar topu oynamaları için bir okula kar taşıdı. 

Mezitli Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, merkezdeki kar yağmayan bölgelerdeki öğrencilerin talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini, Mezitli Belediye İlkokulu bahçesine de kar döküldüğünü belirtti.

Okul bahçesine kamyonla taşınan karların dökülmesi sonucunda sevince boğulan öğrenciler kar topu oynamaya başladı.

Çocukların eğlenmesi için çalışma yapan Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan, miniklerle beraber kartopu oynayarak sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Tarhan'ın açıklamasında öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek '' Çocukların mutlu olduklarını görmek bizleri mutlu etmektedir. Şuan yayla köylerinde ekiplerimiz kardan olumsuz etkilenen vatandaşlara yardımcı olurken, Mezitli'deki çocuklar kara hasret büyüyorlar. Biz de Mezitli Belediyesi olarak kartopu oynamak isteyen çocukları düşünüp, Toroslar'dan kamyonlarla beraber kar taşıdık.'' dedi.

Tarhan ayrıca benzer etkinliklerin çevre okullarda da devam edeceğini belirtti. -
Mersin Haber



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com