Mersin'de sahte içki operasyonu yapıldı


Mersin'de sahte içki operasyonu yapıldı

Mersin'de sahte içki operasyonu yapıldı
09 Şubat 2017 Perşembe 12:19 tarihinde paylaşıldı.

Mersin Haber- Mersin'de Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kamyonu takibe aldı. Kovalamaca sonrasında kamyon sürücüsü aracı ara sokakta bırakarak kaçtı. Araçta yapılan aramalar sonucunda 2 bin 973 adet kaçak içki ele geçirildi.

 Mersin'de  piyasaya sürülmek için hazırlanmış sahte içkiler bir kamyonun kasasında ele geçirildi.

"2 BİN 293 ŞİŞE SAHTE İÇKİ"

Alınan bilgilere göre, şikayeti değerlendirmeye alan Mersin Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akdeniz İlçesi Mevlana Mahallesi'nde bulunan bir kamyon takibe alındı. Bunun sonucunda kovalamaca yaşanmasıyla birlikte, sürücünün ara sokakta aracı bırakıp kaçtı. Polis ekipleri kamyonu Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Araçta yapılan aramalar sonucunda piyasaya sürülmek üzere olan hazır 2 bin 973 şişe sahte içki ve 35 litre içki yapımı için kullanılan sıvıyla birlikte 78 boş şişe ele geçirildi.

Daha sonra polise gelerek teslim olan kamyonun sürücüsü Veysi E. ise yapılan işlemler sonrasından gözaltına alındı. Soruşturmaya devam edildiği bildirildi.


İşlemler devam ettiği sırada polise teslim olan ve aracın sürücüsü olduğunu söyleyen Veysi E. ise gözaltına alındı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com