Teröristte kimliğiniz çıktı diyerek dolandırıldılar


Teröristte kimliğiniz çıktı diyerek dolandırıldılar

Teröristte kimliğiniz çıktı diyerek dolandırıldılar
30 Kasım 2016 Çarşamba 11:53 tarihinde paylaşıldı.

Mersin'de kendilerine savcı süsü veren dolandırıcı kişiler, emekli memur Ahmet Serin ve eşi Perihan Serin'in evlerindeki 100 bin liralık altını alıp kaçtılar.

 Kendilerini savcı olarak tanıtan Mersin'deki dolandırıcılar 74 yaşındaki Ahmet Serin ( emekli memur ) ve 83 yaşındaki ev hanımı eşi Perihan Serin'in yaşadığı evlerindeki yaklaşık 100 bin liralık altını dolandırarak kayıplara karıştılar.

100 BİN LİRALIK ALTINLARI DOLANDIRILDI

Yenişehir İlçe Pirireis Mahallesi'nde bulunan evlerinden Perihan Serin'i cep telefonuyla arayan dolandırıcılar kendilerini Cumhuriyet savcısı olarak tanıtarak "Adana'da bir patlama oldu. Olayda yer alan teröritleri yakaladık ancak üzerlerinden sizin kimlikleriniz bulundu. Sizin bu işle ilgili ilginizi de araştırıyoruz. Kimlik fotokobilerini bir yere verdiniz mi" diye soru yönelterek aynı zamanda dışarıda bulunan eşini de arayıp bilgi alan dolandırıcı kendilerini komiser olarak tanıttıktan sonra terör olaylarına vurgu yaparak korkuttuktan sonra eve yolladı.

Hem Perihan Serin, hem Ahmet Serin ile telefon üzerinden görüşme yapan dolandırıcılar, korkuttukları çiftin evlerine gittiler. Kapıyı açtıran ve polis olduğunu söyleyen kişi çiftin evde sakladığı 100 bin liralık altını alıp kayıplara karıştı.

Dolandırıldığını anlayan Serin çifti ise emniyete giderek şikayetçi oldu. Emniyette polisler tarafından gösterilen fotoğraflara bakan ve zanlıyı tespit eden Ahmet Serin, "Yaklaşık değeri 100 bin lira olan altınları götürdüler. Ne yapacağımızı bilemiyorum. Altınları göz göre göre verdiğim için ise çok pişmanım. Bu dolandırıcıların bulunup çalınan altınların geri iade edilmesini istiyorum.'' dedi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com