Samsung'un yeni modeli S8 ve Plus'tan haber var


Samsung'un yeni modeli S8 ve Plus'tan haber var

Samsung'un yeni modeli S8 ve Plus'tan haber var
18 Ocak 2017 Çarşamba 22:01 tarihinde paylaşıldı.

Medyaya sızdırılan raporda merakla tüketicilerin beklediği Samsung'un S8 ve s8 Plus modellerimim boyutlarının detayları ortaya çıktı. Paylaşılan rakalmlara göre Samsung, telefonlarda daha fazla ekran kullanımı için çerçeveyi biraz daha küçülttüğü görülüyor.

 GSMArena'nın ölçümlerine bakılırsa Samsung'un Galaxy S8 modeli 140,14x72,20x7,30 mm ölçülerinde üretilecek. Bu yeni telefon modeli Galaxy S7'den farkı ise biraz daha kısa ve ince boyutlarda, fakat daha fazla genişliğe sahip olacağı anlamına gelmektedir. S8 modeli 5.7 inçlik bir kavisli ekranla geleceği söyleniyor ancak ekrandaki genişleme nedeni buna bağlı olabilir.

Galaxy S8 Plus modeli ise 152,38 x 78,51 x 7,94mm boyutunda tüketiciye sunulacak.


Telefon devi Samsung'un Galaxy modelinde genişleyen ekranı telefi etmek adına ekranın yanlarında bulunan çerçeveleri kaybettiği, üst ve altta yer alan çerçeveleri de daha fazla küçülttüğü görülmektedir Çizimlerden ayrıca home ve kapasitif gezinti düğmelerinin de kaldırıldığı dikkat çekiyor.



Daha önceki yer alan sızıntıların ve iddiaların aksine olarak çizimlerde ayrıca USB Type-c portuna da rastlanmadığı anlaşılıyor. Bu tutarsızlıktan dolayı da bu ölçülere dikkatli şekilde yaklaşmakta da fayda var.

Samsung S8 Özellikleri Neler olacak?

Bazı kaynaklardan gelen raporlara göre Samsung s8 özellikleri arasında 6 GB Ram'in ilk olarak bu modelde kullanılacağı belirtiliyor. Samsung'un yeni model çıkış tarihi ise bu yılın Nisan ayı olarak beklenmektedir. Yakın zamanda bu model ile ilgili tüm bilgiler daha da netleşmeye başlayacaktır.





Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • E-mail:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    
    
    Mersin Haber İstanbul AŞ
    2024 © Mersin Haber, Tarsus Haber ve Son dakika haberler için Mersindehaber.com